Hitgyülekezetesek, csalódtatok az egyházban mikor hirtelen ennyire a Fidesz felé fordult?
Gondoljunk csak vissza '90-es évek végére.Viktorunk mekkora ellensége volt a "biznisz egyházaknak".Az APEH mindennapos vendég volt (talán 18 vizsgálat zajlott le) a HGY-nél,már parlamenti szinten próbálták betiltani.
Ma egy KDNP oldalkocsival furikázva Egyháznak nyilvánította,mert kinőtte magát egy több 100 ezres szektává,aki marha jó szavazó bázist biztosít.Most egy más hátsóját ápolják és teles a béke.
"kinőtte magát egy több 100 ezres szektává"
Csak szeretnének több százezren lenni, mind a népszámlálási, mind az 1%-os adatok azt mutatják, hogy jóval 100 000 alatt vannak még szerencsére.
Véletlen elment az üzenet, még ezt hozzá akartam tenni:
Egy jó cikk a gyüli és a háttérben zajló politikai folyamatokról.
"A történelem a tanú rá, hogy a múlt nagy birodalmai azután tűntek el a történelem süllyesztőjében, amikor a homoszexualitás áttörte a gátat, jellemzően idegen kultúrák keze által."
Na ilyen történelmi tényekről még nem hallottam... szeretnék néhány hiteles forrást kérni!
Azt tudom, hogy a Római Birodalom bukásának okaként sokan az erkölcsi hanyatlást jelölik meg (ami NEM egyenlő a homoszexualitással! habár sok minden mással együtt az is elfogadott volt), ezt én is elfogadom, de mi van a többi nagy birodalommal? Tatárok? Oszmán Birodalom? Osztrák-Magyar Monarchia? Szovjetunió? Csak nem ezeket is a meleg migránsok verték tönkre? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!