Hitgyülekezetesek nagy része zsidó?
nem tudom, mindegy is amit kérdezel
az viszont biztos: a hitgyül. a szdsz által POLITIKAI indíttatással létrehozott, támogatott SZEKTA
az igazi, hithez, valláshoz köze nincs
A Talmud IS az Ószövetség,ahogyan a Biblia is. Legfeljebb a fordítása tér el egymástól. Ahány fordítás,annyi féle a szövege.
A Hitgyüli pedig egy fanatikus szekta,és semmi köze a zsidókhoz.
A Talmud nem azonos az Ószövetséggel. A Talmud rabbik mondásainak és szabályoknak a gyűjteménye. A HGY-sek nem olvassák.
A HGY-sek nem feltétlenül zsidók, hanem bizonyos szerintük bibliai alapokon álló - szerintem téves - megfontolásból azt hiszik, hogy Izraelnek és a zsidó népnek fontos szerepe van az utolsó idők üdvtörténetében. Ezért szeretik annyira a zsidókat, és nem azért mert az SZDSZ, Moszad, stb pénzeli őket.
ez egy nagyon fura dolog.
Ezek szerint vannak ott zsidók-akiknek a hitéhez tartozik a talmud-ennek ellenére egy elvileg keresztény gyülekezetbe járnak, ahol elismerik Jézust.
Akik nem zsidók de oda járnak mit szólnak a talmud tanításaihoz?
"egy ELVILEG keresztény gyülekezetbe járnak"
- így van kérdező, mindegy kifia-borja ott,
a lényeg az volt: a szdsz-re szavazzanak!
Erre hergelték őket.
nem mind szdsz-es ebben biztos vagyok.
Az is érdekes hogy hogyan jön össze a vallás és az szdsz.
Úgy hiszem hogy akik oda járnak tényleg csak kapaszkodót keresnek..sajnos rossz helyen-szerintem
"csak kapaszkodót keresnek..sajnos rossz helyen-szerintem"
a kapszkodó még nem lenne baj- mert nehéz az élet, kell a segítség
de a szekták(ez is) - egy tudati betokozódást okoznak
és nehezen, alig-alig lehet belőle szabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!