Hitgyülekezetesek, csalódtatok az egyházban mikor hirtelen ennyire a Fidesz felé fordult?
""A Fidesz gyűlöletkeltő, uszító, iszlámellenes, rasszista politikát folytat"" - szólott a gyűlöletkeltő, uszító, keresztényellenes, magyarellenes muszlimmá vedlett áruló magyar és elégedett önmagával, "ma is jót gyűlölködtem a hazám ellen".
Tehát szerinted ha valaki Magyarországon nem keresztény, akkor az magyarellenes hazaáruló :)))) Ez is mutatja milyen értelmi szinten van sok keresztény.
@ szp72 nevű felhasználó válaszából látszik milyen könnyű manipulálni a keresztényeket
Én nem mondtam, hogy az iszlám vallás egyetlen követőjével sem ajánlatos együtt élni. De sajnos az a tapasztalat, hogy az iszlám többségű országokból érkező muszlimokat meglehetősen nehéz integrálni.
" Ki akarta hogy az EU segítsen a határok védelmében, most, pedig hogy segítene, már vissza utasítja ezt a segítséget?"
Nem vagyok Fideszes es nem akarom vedeni oket, de gondolom kozos hatarvedelemrol valo tervek csak addig voltak kepben amig a migrans-simogatos politika elo nem kerult. Most mar amikor kvotakat akarnak raeroltetni a magyar nepre annak ellenere, hogy nem akarja, persze, hogy nincs bratyi. De ha csak most fordult a kocka akkor is megertem, mert a Frontex-es hatarvedelem elfogadasa is azt jelentene, hogy tamogatjuk a globalista libero-forradalmat azzal, hogy idegen hadsereg orzi a hatarunkat. Koszonjuk mar eltunk ugy eleget, hpgy bab-kormanyunk volt.
"Én nem mondtam, hogy az iszlám vallás egyetlen követőjével sem ajánlatos együtt élni. De sajnos az a tapasztalat, hogy az iszlám többségű országokból érkező muszlimokat meglehetősen nehéz integrálni."
Kinek a tapasztalata? Talán a tiéd? Vagy inkább a dzsihádfigyelőn olvastad? Magyarországon 30-40 ezert muszlim él. Mi a gond velük?
Miert kene szegyenkezni?
Nem kell keverni politikai partokat erkolcsi alapokon allo intezmenyekkel mint pl az egyhazak es akkor nem zavarodsz annyira ossze. ;)
@ Magyarországon 30-40 ezert muszlim él. Mi a gond velük?
Remélem semmi, maradjon is így. A befogadó országokban, ahol több muszlim él, ott bizony kialakulnak a no go zónák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!