Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hitgyülekezetesek, csalódtatok...

Hitgyülekezetesek, csalódtatok az egyházban mikor hirtelen ennyire a Fidesz felé fordult?

Figyelt kérdés
2018. szept. 20. 19:31
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
17%

""A Fidesz gyűlöletkeltő, uszító, iszlámellenes, rasszista politikát folytat"" - szólott a gyűlöletkeltő, uszító, keresztényellenes, magyarellenes muszlimmá vedlett áruló magyar és elégedett önmagával, "ma is jót gyűlölködtem a hazám ellen".

Tehát szerinted ha valaki Magyarországon nem keresztény, akkor az magyarellenes hazaáruló :)))) Ez is mutatja milyen értelmi szinten van sok keresztény.

2018. szept. 21. 12:23
 12/44 anonim ***** válasza:
78%
11 nem öcsike, ezt nem mondtam - kifejezetten a haragos- haramos hsz-re írtam. A végkövetkeztetést 11-ben meg mi a lószarból vontad le? Csak felbugyog benned mindig a keresztény-gyűlölet. Nem baj, majd elmúlik, egyszer minden elmúlik.
2018. szept. 21. 12:32
 13/44 anonim ***** válasza:
8%
En mostanaba csak az EU-ban csalodtam masba nem.
2018. szept. 21. 14:28
 14/44 szp72 ***** válasza:

@ szp72 nevű felhasználó válaszából látszik milyen könnyű manipulálni a keresztényeket

Én nem mondtam, hogy az iszlám vallás egyetlen követőjével sem ajánlatos együtt élni. De sajnos az a tapasztalat, hogy az iszlám többségű országokból érkező muszlimokat meglehetősen nehéz integrálni.

2018. szept. 21. 15:32
 15/44 anonim ***** válasza:
22%
Hát igen, az uniós csalatkozás... Erről beszéltem a környezetemben már 2003-ban, még azelőtt a bizonyos ügydöntő előtt, de az igazság az, hogy az embereket nem érdekelte - a környezetemben, el sem mentek szavazni. Én nem csalódtam az Unióban, inkább a lakosság józan ítélőképességében, hogy még sokaknak 2018-ban sem esett le a tantusz, hogy az Unió soha nem felemelni akart minket, hanem kellett a magyar piac, a költséghatékony munkaerő, illetve valamilyen jogcímen csak ki kellett valahogy iktatni néhány konkurens vállalatot, a mezőgazdaságot, beültetni akácfával a szántóföldeket, felsózni, ha minden kötél szakad. Mindezt az uniós koncosztás érdekében. Hofi szavaival élve, itt az új s.gg. Ennek van történelmi hagyománya nálunk. Gusztus dolga, de nekem ez nem kell, és sok más embernek sem.
2018. szept. 21. 15:33
 16/44 anonim ***** válasza:
21%

" Ki akarta hogy az EU segítsen a határok védelmében, most, pedig hogy segítene, már vissza utasítja ezt a segítséget?"

Nem vagyok Fideszes es nem akarom vedeni oket, de gondolom kozos hatarvedelemrol valo tervek csak addig voltak kepben amig a migrans-simogatos politika elo nem kerult. Most mar amikor kvotakat akarnak raeroltetni a magyar nepre annak ellenere, hogy nem akarja, persze, hogy nincs bratyi. De ha csak most fordult a kocka akkor is megertem, mert a Frontex-es hatarvedelem elfogadasa is azt jelentene, hogy tamogatjuk a globalista libero-forradalmat azzal, hogy idegen hadsereg orzi a hatarunkat. Koszonjuk mar eltunk ugy eleget, hpgy bab-kormanyunk volt.

2018. szept. 21. 15:40
 17/44 anonim ***** válasza:
32%

"Én nem mondtam, hogy az iszlám vallás egyetlen követőjével sem ajánlatos együtt élni. De sajnos az a tapasztalat, hogy az iszlám többségű országokból érkező muszlimokat meglehetősen nehéz integrálni."

Kinek a tapasztalata? Talán a tiéd? Vagy inkább a dzsihádfigyelőn olvastad? Magyarországon 30-40 ezert muszlim él. Mi a gond velük?

2018. szept. 21. 15:48
 18/44 A kérdező kommentje:
Csalódással tölt el, hogy a vallásos gyülekezetekbe csupa olyan ember jár akinek az értékrendjével ennyire nem ütköznek az Orbán rezsim széles skálán mozgó bűnei. (És persze most nem csak a hitgyülekezetről van szó.) Minden vallásos és konzervatív értékkel ellentétes amit 8 éve csinálnak és mégis rendben van nektek. Elgondolkodtató valójában kik is érzik magukat vallásos és erkölcsös embernek. Igazából arra számítottam bár nem mertek szembeszállni az egyházzal de legalább maguk közt bántja ez a híveket és szégyellik a dolgot.
2018. szept. 21. 20:26
 19/44 anonim ***** válasza:
33%

Miert kene szegyenkezni?

Nem kell keverni politikai partokat erkolcsi alapokon allo intezmenyekkel mint pl az egyhazak es akkor nem zavarodsz annyira ossze. ;)

2018. szept. 21. 20:44
 20/44 szp72 ***** válasza:
67%

@ Magyarországon 30-40 ezert muszlim él. Mi a gond velük?

Remélem semmi, maradjon is így. A befogadó országokban, ahol több muszlim él, ott bizony kialakulnak a no go zónák.

2018. szept. 21. 22:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!