Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti is csalódtatok a Walking...

Ti is csalódtatok a Walking Dead 7-8-ik évadában?

Figyelt kérdés
2018. jan. 1. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem,csak te.
2018. jan. 2. 12:36
 2/2 Gears válasza:
Én nem csalódtam,mert nem is vártam semmit tőle,meg sem nézem a nyolcadik évadot,az előbb kezdtem nézni a nyolcadik évad harmadik részét de az első pár perc után nem bírtam nem kilépni és hagyni a p**sába az egészet,az első évad után abba kellett volna hagynom de ez már az én problémám,a véget nem érően hömpölygő balfa**kodás egy soha semmibe nem tartó történetszállal olyan dolog, ami a legtürelmesebb ember idegeit is megviseli.A Walking Dead 2003. óta örvendezteti a nagyérdeműt. Ami úgyahogy működik képregényben, az nagyon nem működik a vásznon. A zombik elveszítették minden jelentőségüket és olyanok, mint valami rohadó birkanyáj, amik mindenhol egy kicsit ott vannak, de igazából semmit nem számítanak. Amikor tizenkét évesek nyomnak bele konyhakéseket koponyákba, akkor tudod, hogy itt a fenyegetettség szintjén eléggé vége a dalnak.Valahogy mindig is éreztem,már a második évadnál,hogy ez egy világi nagy s*ar lesz,nagyon vontatott,röhejes párbeszédekkel,például a nyolcadik évad harmadik részének első pár percében majdnem á***sztam a képernyőt annyira felidegesített az a párbeszéd....
2018. jan. 10. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!