Lányok! Volt, hogy már csalódtatok barátnőtökben vagy esetleg megbántott, kibeszélt a hátatok mögött?
Mint azt tudjuk,bajban ismerszik meg a jó barát.Nos az én legjobb barátnőm,mikor padlón voltam,azzal próbált vigasztalni,hogy ha ő lenne ebben a helyzetbe,ő sokkal jobban tudna belőle kilábalni.
A barátság itt részemről lezárult,és elkezdtem gondolkodni rajta,hogyan leckéztessem meg. Sikerült.Láttam padlóra kerülni,és egyáltalán nem jól jött ki belőle.
Volt rengeteg ilyen.Lehet másnak apróság,de nekem rosszul esett.Gimis társaság,szülinapkor úgy alakult,hogy legtöbbször én rohangáltam ajándék után,szívvel lélekkel sütöttem születésnapi tortát,szerveztem másnak meglepetést.Mikor az én szülinapom volt,cserébe annyit kértem,menjünk el egy koncertre,és érezzük jól magunkat.2 héttel előtte szóltam.A koncert napján körbe telefonáltam mindenkit,hogy itt vagyok a jegyárusítónál,nekik van e már jegyük,szájhúzogatást kaptam cserébe,meg hogy nekik nincs kedve,meg azt,hogy túl drága a jegy...Végül az egészből nem lett semmi.Pedig tényleg nagyon vágytam arra hogy a barátokkal ünnepeljek egyet.Végülis nem haragszom,de fáj.
Bajban ismerszik meg a barát.Ez úgy is igaz,hogy valaki csak akkor keres,ha gondja van,vagy ha kell valami.
Kb a gimis barátaimnak már csak a negyede van meg sajnos.Sok csalódás ért.Veled mi történt kérdező?
Persze, gimiben volt. Túltettem magam rajta, a mai napig tartjuk felületesen a kapcsolatot, pedig 9 éve ballagtunk, már nem fáj egyáltalán.
Viszont amikor pár éve a munkahelyemen kavart a hátam mögött egy kolléganő, akit a barátnőmnek hittem, már nem volt vicces, mert kis híján elveszítettem az állásomat miatta. Még a próbaidő alatt elkezdett mindenfélét terjeszteni rólam, félmondataimat kiforgatva adta tovább, a főnök először nem is akart megtartani, mondván, nem illek a társaságba... Aztán megtartott, de a lány továbbra is kétszínűsködött, amire csak lassan jöttem rá.
Azóta már nem dolgozom ott, néha írogat nekem, amire soha nem válaszolok. Nem haragszom már aktívan rá, de hatalmas lecke volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!