Keresztények, nektek mi a véleményetek Kend Hovindrol?
Ha Ő nincs, nem is tudtam volna, hogy kamu az evolúció és a hatnapos teremtés/6000 éves Föld igaz és nem csak mitológia a teremtés könyve. Személy szerint hálás vagyok neki. Csípőből buktatja az evolúciót. Nem csoda, hogy senki nem mert vele kiállni vitatkozni, hanem hátba támadták a személyét.
Lehet, h adócsaló, nem tudom, de azt tudom, hogy Jézuson kívül nem létezett bűntelen ember és nem is fog
Egy tipikus hamis próféta, aki abból él hogy a tudománnyal kötözködik, és sok elvakult fundamentalistának tetszik, akármekkora sületlenségeket is hord össze.
Hál'Istennek azért a 21. században már egyre kevesebb az olyan hívő, akit még az ilyen - középiskolás tudással is könnyen cáfolható - mesékkel meg lehet vezetni, de a tevékenysége mindenképp kártékony. Hiszen ha valaki elsőként pont az ő nézeteivel találkozna a vallással kapcsolatban, könnyen azt hiheti, hogy más hívők is ennyire ostobák, és máris sikerült az illetőt elijeszteni Isten útjáról. Ez pedig baj!
2-,,"Hogy lejáratja a vallást azzal, hogy áltudományos hazugságokat terjeszt a keresztények nevében."
Mik pontosan ezek az áltudományos hazugságok?
6- ""Hál'Istennek azért a 21. században már egyre kevesebb az olyan hívő, akit még az ilyen - középiskolás tudással is könnyen cáfolható - mesékkel meg lehet vezetni"
Milyen mesék,idézz és cáfold meg pontosan?
Én nem vagyok hovind hívő,csak szeretném tudni az igazságot erről!
Gyakorlatilag minden állítása hamis. De szívesen megmutatom, ha tényleg érdekel.
Válaszd ki bármelyik állítását, amikor tudomántoskodni próbál, és megmutatom hogy az az állítása épp miért téves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!