Jézusról, miért nincs semmi hir, leirás, tevékenység, stb.30 éves koráig? Ez nem furcsa?
22#
A szcientológiát meg az 50-es években egy sci-fi író írta..., őt is biztosan a szentlélek segíthette... :)
Viszont teljesen logikus a felépítése a történetnek, ellentétben a Bibliával, ami tele van ellentmondásokkal és kerüli a logikai kapcsolatokat is. Továbbá nincs összefüggésben az evolúciós elméletekkel, melyek bizonyított tények.
#33 Majd ha leteszel az asztalra egy közös őst akkor talán bizonyított lesz. ;)
Amit a Bibliáról írtál az meg nettó fröcsögés, kb. ezt szajkózza az összes laikus a témában.
Idéznéd kérlek, hogy a Biblia hol írja a Föld korát? Megköszönném, mert olvastam, de sehol se találtam benne ilyen részt. Lehet egyszerűen figyelmetlen voltam és átsiklottam felette.
Segítek: Teremtés könyve
"Kezdetkor teremtette Isten az eget és a földet."
"Idéznéd kérlek, hogy a Biblia hol írja a Föld korát?"
Talán nem voltam érthető? A "kezdetben" szó melyik szótár szerint definiál időintervallumot? Vagy akár egy konkrét évszámot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!