Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megnéztem hotmail-emben a...

Legly kérdése:

Megnéztem hotmail-emben a Közelmúlti tevékenységeket és furcsa dolgokat láttam, mit tehetek ezekkel? A többi lent.

Figyelt kérdés

Látok ilyen hogy "Exchange ActiveSync" ez mit jelent?

Azért léptem be, mert tegnap kaptam, e-mailt hogy USA-ból van egy szokatlan bejelentkezési tevékenység, és így le is tiltották a fiókomat.

Ezt meg csináltam, és most tartok ennél a Közelmúlti tevékenységeknél.

Windows Phone-om van, lehet, hogy az miatt? De nem biztos, mert azt külön jelzi.

Persze ezekhez szép kis IP cím is társul, mi tudok ezekkel kezdeni?

Elnézést, hogy ilyen hosszúra sikeredett, előre köszönöm a válaszokat!

UI.: Jelszó meg lett változtatva, másodlagos e-mail + telefon szám is be van állítva (ezek eddig is be voltak)

2014. júl. 31. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:

írd be a google-be azt hogy ip lookup, itt ki fog jönni egy csomó, rámész egyre, beírod az IP-t, és megkapod, hogy ki, honnan, milyen szolgáltatótól lépett be. Ezzel nem sokat érsz, de legalább megtudod, hogy mi lett.

Ha akarsz tehetsz feljelentést, de nem sokat érsz vele. A legjobb, hogy megváltoztatod a jelszavad. Szinte ennyi minden amit tehetsz.

Esetleg még az, hogy egy erős jelszót adsz meg. (nagy karakter, számok, spéci jelek, mint a @ * - + % = stb)

2014. júl. 31. 13:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és kielégítő választ! :)
2014. júl. 31. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!