Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a bizonyíték arra hogy a...

Mi a bizonyíték arra hogy a tudósok hazudnak az evolúcióról? Csak mert szerencsétlenen születtünk pokolba jutunk?

Figyelt kérdés

De mióta ismerjük a mentális betegeket, akiknek a szabad akaratuk nem értelmes, azóta a Biblia semmiképp sem hihető, hisz nem tudnak maguknak dönteni erről.

Akkor akik nem ismerik a kereszténységet, mert mondjuk szegények vagy olyan térségben élnek? (pl indiánok régen Amerikában) Tele van vallással a világ, a keresztény ugyanolyan csak jobban terjedt, mert annak az eredeti ötlete volt a legszimpatikusabb és sokaknak megtetszett és bővítették teóriákkal meg őrültek eszméivel. Vagy akit nem érdekel ez a téma, mind el vannak ítélve pokolba? Akkor Einstein is pokolba kerül, csak mert nem hitt? Meg a buddthák, mert nekik is tök jó magyarázataik vannak mindenre, de szerencsétlenségből nem olyan családba születtek hogy annak neveljék, vagy senki nem győzte meg őket, ezért pokol? Ez valami vicc?

És a tudósok hazudnak a csontokból szerzett evolúciós információról? Tudom hogy nektek nevetségesen hangzana, hogy majmok rokonai legyünk, de ezt legalább bebizonyították, Bibliát nem tudjuk kik írták. Már rég utánajártak volna ha csalás. Többször is biztosra mennek, rengeteg tesztet végeznek hogy jó legyen a megoldás. Darwin se lehetett photoshop mester. xD Volt hamisításra példa, de azt leleplezték. Keresztény tudósok is lehetnek, csak tudván ezt, áttérnek.

2018. júl. 4. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a bizonyíték arra hogy a tudósok hazudnak az evolúcióról?"

A tudósok, meg a feltalálók, felfedezők, mérnökök mindig hazudnak. Egy szavukat, felfedezésüket, vagy találmányukat nem szabad elhinni. Az evolúció egy hatalmas hazugság, ahogyan a villanyáram is az! Ez a számítógép, amit most használok, csak a fejemben létezik, mert az ördög megmérgezte a gondolataimat. Valójában se tévém, se telefonom, se hűtőm, villanykörtém, de még tető sincs a fejem felett!

A tudomány az csak egy gonosz illúzió! Nem válogathatunk belőle, hogy ez a tudomány jó, az meg nem jó, mert az egész egy kalap alatt van! És ha az evolúció hazugság, és ördögtől való, akkor az internet, a villanyáram is az, meg minden más! Igazi kreacionista, lapos föld, geocentrikus világegyetem hívő nem használhat ilyen ördögtől való tudományos hazugságokat, mert az illető lelke a kárhozaté lesz!

Remélem, mindenkinek átjött, hogy mit akartam ezzel a kis szösszenettel. ;)

Üdv.

2018. júl. 8. 14:06
 42/78 A kérdező kommentje:
Jó nem találom azt a videót az élő sejtről, de az interneten minden ott van.
2018. júl. 8. 14:25
 43/78 A kérdező kommentje:

Utolsó xD

1. inkább ne válaszolj ha nem nézed meg a többi kommentet és választ.

2. Csak olvasd el D:

3. A Biblia a kreacionista pont mint a lapos föld, hisz a Bibliában nincs szó az univezum működésének létrehozataláról, biztos nekik is van egy jó elméletük csak ők sem bírják elfogadni -amikor hiba csúszik be- az igazságot. Olyan sok ellenérvem lenne még de meguntam. Isten tudhatta volna hogy lesznek mentális betegek és nem szimbólikusan írni ennyire a Bibliát, hanem kivétel nélkül szóról szóra a varázslós részt pl.

2018. júl. 8. 14:32
 44/78 A kérdező kommentje:

Andizsuzsi neked van ismerethiányod..

Te ne beszélj mert semmit nem segítettél megérteni.

Mindenki félelemből meg a próféciák miatt hisz Istenben, hiába hazudjuk be magunknak hogy azért mert imádjuk Istent, ha közben csak kihasználjuk, a segítségét várjuk egy olyan világban amiben nem is nagyon kéne segítség ha nem engedte volna a rossz dolgokat, vagy csak az önbizalmam rombolná azzal hogy segít, de persze nagyon kedves és példa mutató Isten, de meg kéne bocsátania akkor azt is hogy most nem fogok hinni mert pl hülye vok. XD

Isten nem idézhetett minket porból vagy van rá logikus magyarázat? Sátán csak egy angyal, nem tud varázsolni. Hacsak egy mentális problémájú szintjére esünk kétségbeesésünkben. Vagy tán a varázslás ugyanúgy fel lesz találva mint a elektromosság és ezért előre megtiltotta? Ha nem akkor miért nem szó szerint írja le hogy, nem tudunk és ne is gondoljunk varázslásra. Szegény anyám hülyeségei, innen erednek, nem részletezem legalább ebben bízhatnátok bennem ;-;

De lehet hogy Sátán küldöttje vagyok ;-;

Még a tudósok is néha azt monják kell lennie egy intelligens kreátornak mert túl komplikált, de csak mert nem tudják elképzelni pl hogy végtelen a világegyetem és hogyan kezdődhetett és erre a címre tökéletesen fekszik egy Isten. Pedig neki is kell lennie egy teremtőjének. Közben lehet hogy az ősrobbanás egy tök jól kidolgozott teória csak lusták vagyunk megérteni és nem tudhatjuk a hátterét.

2018. júl. 8. 15:00
 45/78 A kérdező kommentje:

És amelyikőtök hisz az evolúcióban az mégis, hogy gondolta át, hogy a Biblia teremtése együtt tud működni az evolúvióval? Ádám és Éva ősember volt és nekik voltak szakócáik? Hmm. Csakhogy ez nem csak őrülten hangzik, mert Isten nem akart volna minket ennyire összezavarni, hanem még emberszabású majmokra is van példa, afrikai pl a Proconsul afrikanus, fehér pedig az Australopithecus afarensis a csontjából és génjeiből biztosra mentek hogy majom, és utána már volt Australophitecus africanus és A. aethiopithecus is, és így tovább az afrikaiak fejlődéséhez még nincs elég infó, de a homo rudolfensis vagy habilis az már az első ősember. Van egy két fejlődési folyamat aminél nem találták az átmeneti példát, de több az aminél találták.

Pszichológia, győzzétek le, Isten álom, tudom utáltok.

2018. júl. 8. 15:23
 46/78 anonim ***** válasza:

"tudom utáltok."

Dehogy utálunk, szeretünk!

Isten is szeret téged, ahogyan pld. azt a kislányt, aki -mivel nem az történik, mint amit jónak gondol kis fejecskéjében- tépi és marja a szüleit. :)

2018. júl. 8. 15:53
 47/78 Andizsuzsi ***** válasza:

"Te ne beszélj mert semmit nem segítettél megérteni"

Nem is állt szándékomban, hiszen nem az volt a célod, hogy bármit is megérts. Csak felhívtam rá a figyelmedet, hogy a tudomány állása szerint senki sem állítja, hogy az ember a majomból fejlődött ki, ilyet még az evolúcióelmélet megalkotója sem állított.

Hitbeli kérdésről nem kívánok vitatkozni, mert nem ismered sem a Bibliát sem az egyházak alaptanait.

2018. júl. 8. 17:52
 48/78 A kérdező kommentje:

Kislányt aki a szüleit mardossa? Csak az anyám, aki szintén nem hisz a fiatalabbnak, apám ateista. Vagy Istent mardosom? Hát mivel megcsinált, de nem kommunikál így nem tudhatom van e, nem érdekel.

Jártam hittanra, meg vagyok keresztelve és első áldoztam, apám ateista léte ellenére, de már kutattam eleget hogy megértsem amiben eddig hittem, nem megy hiába tűnt helyesnek. Volt itt olyan troll akiknek nem is értem miért válaszoltam vagy komolyan mondta e. Szinte naponta véletlen félreklikkelek és eltűnnek, kitörlődnek az üzeneteim, jegyzeteim mint most is, meg elegem van a magyarázkodásból, pedig olyan érthető, mégis leírom mert meg akarom érteni minden ellenére miért hisztek, de attól hogy továbbra is ellenkeztek és szerettek(?) nem fogok hinni, csak ha mindenre van rendes érv, de még az evolúcióra sincs, és ilyenkor olyan reménytelennek érzem magam hogy megérteni és megértetni se tudok, hogy legszívesebben Isten biztonságába menekülnék, hogy ez csak bölcsebbé tesz minket, de az önző lenne. Nem akarok tévhitben élni és feladni hogy megértessem ezt a félrevezetett világot, hátha kiderül az ellenkezője. :( De úgylátszik nem fog, az evolúció létezik, az emberek hiszékenyek és amit nem tudnak megérteni arra kifogást találnak a vallásban néhányan vagy annyira akarnak hinni hogy legyintenek, és ezzel lenézik az embereket akik nem hisznek, tudósok, más vallásúak, mert az özönvíz után a kevesebb oxigén és életfa hiányára butábbak, rövid életűek így lusták lettünk, így a technológia hatására is sok a hátrány és előbb utóbb kihalunk, kiírtjuk egymást. Ez is csak alaptalan kifogás, hisz fejlődünk:)

2018. júl. 8. 20:42
 49/78 anonim ***** válasza:
100%
Én egy tudós vagyok, és hazudtam az evolúcióról. Sajnálom. :(
2018. júl. 8. 21:50
 50/78 A kérdező kommentje:
Ahaaa xdd
2018. júl. 9. 01:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!