Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a bizonyíték arra hogy a...

Mi a bizonyíték arra hogy a tudósok hazudnak az evolúcióról? Csak mert szerencsétlenen születtünk pokolba jutunk?

Figyelt kérdés

De mióta ismerjük a mentális betegeket, akiknek a szabad akaratuk nem értelmes, azóta a Biblia semmiképp sem hihető, hisz nem tudnak maguknak dönteni erről.

Akkor akik nem ismerik a kereszténységet, mert mondjuk szegények vagy olyan térségben élnek? (pl indiánok régen Amerikában) Tele van vallással a világ, a keresztény ugyanolyan csak jobban terjedt, mert annak az eredeti ötlete volt a legszimpatikusabb és sokaknak megtetszett és bővítették teóriákkal meg őrültek eszméivel. Vagy akit nem érdekel ez a téma, mind el vannak ítélve pokolba? Akkor Einstein is pokolba kerül, csak mert nem hitt? Meg a buddthák, mert nekik is tök jó magyarázataik vannak mindenre, de szerencsétlenségből nem olyan családba születtek hogy annak neveljék, vagy senki nem győzte meg őket, ezért pokol? Ez valami vicc?

És a tudósok hazudnak a csontokból szerzett evolúciós információról? Tudom hogy nektek nevetségesen hangzana, hogy majmok rokonai legyünk, de ezt legalább bebizonyították, Bibliát nem tudjuk kik írták. Már rég utánajártak volna ha csalás. Többször is biztosra mennek, rengeteg tesztet végeznek hogy jó legyen a megoldás. Darwin se lehetett photoshop mester. xD Volt hamisításra példa, de azt leleplezték. Keresztény tudósok is lehetnek, csak tudván ezt, áttérnek.

2018. júl. 4. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 A kérdező kommentje:

Ha Isten nem segít, miért higgyek benne?

Éés még mindig nem tudom, (válasz nélkül) hogy miért vannak a mentális betegek letojva Isten számára. Mit tettek? Sátán tette? De Isten miért hagyja hogy pokolba menjenek akik nem tehetnek róla hmmmmm?

2018. júl. 4. 21:39
 22/78 A kérdező kommentje:

Jézus hagy ne soroljam fel mi minden lehet ha nem kitaláció, legenda, őrült, politikai stratégista, ahogy már említettem. Vagy a te hallucinációd, mert ha nem sok ember között jelen meg, és mindenki látja, akkor butaság mert nem mutatja magát és tanít, hanem már a múlté, ha egyszer megjelent, többször miért nem?.

Ha megbocsát, az viszont végre egy jó elmélet, csak a Biblia tudtommal nem ezt írja, akkor meg mi értelme van az egésznek ha hibás?

Tudatosan figyeljünk az emberiség jövőjére mindenesetre.

2018. júl. 4. 21:52
 23/78 anonim ***** válasza:

"1,17 És helyezteté Isten azokat az ég mennyezetére, hogy világítsanak a földre;

1,18 És hogy uralkodjanak a nappalon és az éjszakán, és elválaszszák a világosságot a setétségtől. És látá Isten, hogy jó."

Mondd, te hogy következtetsz ebből arra, hogy a Biblia nem igaz?

Elválaszszák a világosságot a sötétségtől= forog a föld.

ég mennyezetére= Univerzumba

Több ezer éve Írták a Bibliát ne felejtsd.

Válaszolj kérlek arra, hogy vissza kéne menned az időben elmagyarázni Mózesnek a világegyetem kialakulását, te hogy tennéd?

El tudod képzelni, hogy úgy kezdődik a Biblia, hogy kezdetben volt egy szingularitás? Mert én nem.

De ezt igen:

Kezdetben volt az Ige, és az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige.

2 Ő kezdetben az Istennél volt.

3 Minden általa lett, és nélküle semmi sem lett, ami létrejött.

2018. júl. 4. 21:55
 24/78 A kérdező kommentje:

Nem tudom a keletkezés hogy volt, de nem Bibliai Isten az biztos mert akkor mutatná magát és nem fogalmazna ilyen szimbólikusan, feketelyukról semmit sem ír, naprendszerről, bolygókról, több naprendszerünk is van és találtak már nagyon messze élhető bolygót, csak az nagyon sok fényévnyire van. Internetről meg csak annyit írt, hogy Jézus újra meg fog jelenni és mindenki látni fogja, vagyis interneten keresztül. Hát remek mert az interneten már lehet vizuális efekteket kreálni, vágni, szerkeszteni a videókat stb. tehát annak sem lenne értelme, az nem értem hogy nem ötlött fel annak aki ezzel érvelt..

Aki Istent akar az úgyis hinni fog, végülis nincs vele baj.

Csak nekem nagyon fontos az igazság.

2018. júl. 4. 22:06
 25/78 anonim ***** válasza:
14%

"Hiába kérem Istent, nem segít hinni:D

Pedig egyszerű kérés, utána végre tudnám mit kell tennem."

Ez pont fordítva van, Isten kéri tőlünk a hitet! :)

Mindenki hisz valamiben, aki azt mondja, hogy ő semmiben sem hisz, akkor ő ebben hisz, ez is hit.

Nem is a baj, hogy nem hiszel (mert Te is valamiben hiszel), hanem az, hogy a hited téves irányultságú, mert nem Jézusban hisz, hanem valami másban. Ennek következtében, előbb-utóbb, de törvényszerű a katasztrófa... :(

Idézek egy könyvből, ami hasonló problémával küzdő embernek íródott:

"Gyermekem!

Nincs bennetek olyan vágy, amelyet ne Én Jézus oltottam volna belétek! Tehát nem vágyaitokkal kellene bajlódnotok, hanem azzal, hogy a bennetek élő vágyakat milyen irányban engeditek fejlődni. Az IRÁNY a fontos.

Összetartó szeretet egyetlen létezik. Ezt úgy hívják: SZENTLÉLEK. Több összetartó erő nem létezik!

A Szentlélek a kapcsolatok lelke. Mivel a kapcsolatok általában éppen azért kapcsolatok, mert magányban, egyedül nem létezhetnek, ezért legfontosabb a te részedről és minden jó szándékú ember részéről az, hogy azzal legyen Lelkem által kapcsolatban, aki mindenütt jelen van.

Igen. Aki Istennel állapotszerűen kapcsolatban van, az eleve belekerült abba a szeretet-áramlásba, amelyben szeret és szeretik! Ennek teljesülnie kell! Ha valaki életében ez nem teljesül, az nem szeret Engem! Mivel Én vagyok ennek az állapotnak a FORRÁSA.

Abból pedig gyógyulj ki, hogy van olyan, aki nem hisz Bennem, de jó ember. Ez olyan lenne, mintha volna olyan napsugár, amely nem a Napból jön.

Ha hitetlen jó emberrel találkozol, s megkérdezed tőle, hogy miben hisz, – mivel mindenkinek kell valamiben hinnie –, hát hamarosan felismerheted, hogy – ha tényleg jó ember –, akkor csupán valami torz istenképben nem hisz. De aki nem hisz a halál utáni életben, az a lélektani törvények szerint nem lehet jó ember. Miért? Azért, mert bolond az, aki áldozattá képes válni, ha tudja, hogy ebből semmi előnye nem származik.

Erre csak az a szeretet képes, amely Belőlem él!, tehát aki tudja, hogy végső soron az áldozatvállalásaival Nálam csak jól járhat! A Hozzám-tartozók nem a hülyék gyülekezete, amint ezt a hitetlenek gondolják, hanem pontosan fordítva, a BÖLCSEK gyülekezete! A boldogság világában a mindent-adásból van a mindent-birtoklás. Ez csak az előtt világos, aki tudja, hogy az időtlenségben van minden embernek igazi otthona és nem a mulandóságban.

A mulandóságban is szívbékét csak az tud megélni, aki hisz az örökkévalóságban. Ez azonnal megvilágosodik bárki előtt, ha van bátorsága használni az eszét, s mer szembesülni a halál gondolatával.

Gyermekem! Azt a vágyat is Én oltottam beléd, hogy vágyódjál földi ember szeretete után. De ki kell tisztáznod magad előtt, hogy mit értesz SZERETET alatt. Tudnod kell, hogy nem az szeret téged, aki neked azt mondja, hogy szeret, hanem az, aki azt akarja neked, amit Én akarok neked!

Egészen biztos, hogy ha Engem szeretsz, akkor találkozol ilyen emberekkel. Én sohasem hagyom magára azt, aki az Enyém! Csak arról lehet szó, hogy ti elhagytok Engem, s akkor természetes, hogy nem tudom érzékeltetni veletek békémet.

Légy hűséges Hozzám, amint Én is hűséges vagyok hozzád, s megkapod az ÉLET KORONÁJÁT!"

Jézus; A HANG könyv 568

2018. júl. 4. 22:40
 26/78 A nép hiteője ***** válasza:
13%

Nem ertem miert kepzeled Istent barbarnak?

Ha 3gy foldi birosag nem itel bortonre mentalisan serult embereket akkor Isten miert kuldene a pokolba oket?

Akik nem ismerik a keresztenyseget vagy elzart helyen elnek, azok is itelet ala kerulnek, csak enyhebb kovezkezmenyei lesznek a buneiknek mint akik vilagossagot kaptak. A legsulyosabb buntetese a visszacsuszott vagy kepmutato keresztenyeknek lesz.

Noncs bebozonyitva egyaltalan, hogy majmoktol szarmazunk.

Vannak csontok, amikbol azt a KOVETKEZTETEST vontak le, hogy az allatvilaggal testverek vagyunk. Ez nem bizonyitek, hanem elmelet, ami a materialista vilagnezeten allo emberek egyetlen magyarazata is.

2018. júl. 5. 10:34
 27/78 A kérdező kommentje:

Könyörgöm olvasd végig legalább amit most írok!

Egy keresztény mondta nekem a barbár Istent, mindegyik mindenről mást mond, mert nem elég részletes a Biblia, mert ki tudja kik fantáziálták.

Szegény Pochahontas utódai, ártatlanok, nem volt semmi emberáldozat sem a vallásukban, természetet becsülték és MOST KOMOLYAN pokolba kerülnek, hallgasd már mit mondasz, még szép hogy barbár lenne.

Ti meg sosem hallgattok meg, csak prédikáltok Isten, Jézus jóságáról, a papokat hallgatjátok, de a mi bizonyítékaink már nem is fontosak? Csak meg kell mozdítani az ujjaitokat és még érdekes is:

[link]

[link]

[link]

De úgysem számít, mert túlságosan magatokba véstétek Isten elméletét, és félreértésnek szentelitek, meg hogy nem kell Istent megérteni, legyintetek, mert nem akartok szembesülni hogy eddig tévhitben éltetek, mindenre kitaláltok valamit. NEKTEK SEM kell mindent megérteni, amit a tudósok tanultak. Olyan keresztény is volt aki szerintem hazudott arról hogy tudja csak nem akar róla beszélni, (onnan tudom, hogy nehéz volt a kettőt összerakni), de persze lehet tényleg tudta csak rossz témát érintett.. Pedig az igazság minden kincsnél fontosabb nekem. Erre észre se vesszük és átlagosan napi kétszer hazudunk, én ezt nem is értem, de hát mindenkiben van spontán félelem. (Az anyám viszont mindenre mond valamit, azon a szinten van hogy varázsló/csaló bukott angyalok által félrevezetett emberiségben hisz, és találjátok ki még mit? Hogy ő Jézus, nem véletlen hogy annyi skizofrén hiszi magát Jézusnak, túlságosan el van dividálódva a szocializációtól, internettől.) Ez itt nevetséges xD ez itt:

[link]

Annyira féltek a saját és mások halálától, eltűnéstől, bennetek van a túlélési vágy, amit az evolúció belétek ültetett. Csak hallgassatok végig mielőtt válaszoltok, nézzétek vissza kommentjeim, FENT LINKELT bizonyítékokat, ha érdekel sorsotok. És akkor válaszoljatok.

Az investigator embertípusokból kerül ki

a legtöbb intelligens ember, de ők mindenek utánajárnak, nem csak a saját elveiknek, figyelmesek és nyitottak a világra, és egy projektben ami érdekli őket könnyen órákig elvannak, fontos az igazság számukra és mégha csalnának is pénzért, MINT MÁR MONDTAM: Egyre több a bizonyíték és többször is biztosra mennek újabb és újjabb, részletesebb tesztelésekkel, kísérletekkel. Ha te nem tudod elképzelni hogy becsületesek, te vagy a barbár. Vagy magadról nem tudnád elképzelni és Isten az egyetlen motivációd. Depressziósaknak nincs motivációja és a néha kegyetlen világ bánthatja érzékeny, önlebecsülő, de okos lelküket, nem félnek a haláltól annyira, de küzdenek az élettel a szeretteikért.

Vagy hány olyan tudóst láttál az interneten, kivételeket, akik sikítva csináltak egy blogot hogy: "A tudósok hazudnak a pénzért! keresztény lettem és letértem-e sátánista pályáról!" xD Nem kell mindent elhinni, amit szimpatikus emberek mondanak, igenis több nézőpontból szemléljük a sorsunkat. De ha még mindig hinni akartok, ártani nem árthat, csak én figyelmeztettelek a pszichológiánk sokszor butaságokat művelhet és figyelni kell a globális felmelegedésre, szemetelés elkerülésére, nejlon zacsik hanyagolására a biztonság kedvéért, még ha mennybe is kerülsz. ;)

2018. júl. 5. 14:06
 28/78 Andizsuzsi ***** válasza:

tegnap 20:55!

Lucy melyik majomfajba tartozott?

2018. júl. 5. 15:21
 29/78 A kérdező kommentje:

Még én is válaszoltam neked, de semmi rá.

Ki az mire gondolsz?

[link]

Ezt a nevet adták a csontvázának, mert népszerű lett a felfedezéséről. De mit karsz ezzel mondani??

2018. júl. 5. 16:08
 30/78 Andizsuzsi ***** válasza:
0%

"De mit karsz ezzel mondani??"

Mondani semmit. Kérdeztem, hogy melyik majomfajba tartozott. Mert az, hogy létezett, akkor bizonyítaná, hogy az ember a majomtól származik, ha Lucy majom lett volna, vagy meg tudnád mondani, hogy melyik majomfaj leszármazottja. Az, hogy valaki felsorol egy sor előembert, koránt sem bizonyítja az állítását. Nevezz meg egy majomfajt, amiből az ember kifejlődött.

2018. júl. 6. 12:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!