Ti hisztek? Hogy írnátok le a hiteteket?
Most nem fontos hogy én mit képviselek, azt kérem hogy akinek van kedve jellemezze az ő hitét pár szóban hogy miben hisz, illetve van pár konkrét kérdésem is.
1. Milyen valláshoz kapcsolódó rituálékat teszel ? (pl iszlámoknak az imádkozás, keresztényeknél a miatyánk mondogatás, bármi ami hithez köthető és megnyilvánul fizikai vagy gondolati síkon.)
2. Hogyan racionalizálod a hited függvényében azt hogy ennyi a háború, baleset, betegség, és egyéb szörnyű dolog amely ártatlan embereket érint. Éhinség...
3. Ez egy komikus kép inspirálta kérdés ahol egy hindu kislány és egy keresztény kisfiú a betűző verseny előtti napon imádkoznak az Istenükhoz hogy "add hogy én nyerjek" majd a következő képeken Jézus és egy elefántszerű hindu isten harcba bocsátkoznak. Ez nyilván csak egy rossz poén, de tényleg mi történik ebben a szituációban ?
A válaszokat előre is köszönöm.
Kedves Kérdező!
Az én célom is a kíváncsiság. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!