Közületek ki hisz Istenben? Mert ha megnézzük a Földet, csillagokat, embereket, állatokat, akkor láthatjuk, hogy ez csak úgy magára, egy inteligens lény irányítása nélkül nem jöhetett vona létre a semmiből.
Figyelt kérdés
2017. nov. 27. 18:14
81/87 anonim válasza:
Nem, gherlinda, ez így nem működik.
Én nem vagyok hívő. Nem fogok hinni a semmire.
Azt kértem, hogy Ő tegyen bizonyosságot. Nem én! Én nem tudok bizonyosságot tenni magamnak.
De úgy látszik, erre sem méltat.
82/87 anonim válasza:
A te helyzeted Istennel valò kapcsolatodat ìgy kèpzelem el ilyen lehet az oka amièrt nem működik:az asztalon van egy tábla csoki,kìvánod a csokit,de nem vagy hajlandò utàna nyulni.... várod a csoki tegye meg a lèpèst.... De valòban nem a csokinak van szüksège rád,hanem fordìtva...neked van szüksèged Istenre.. Hogy milyen az ìze annak a csokinak az ember nem tudja meg,ha nem nyùl utána... soha nem tudja meg milyen az ìze. .helyette keserűsèget nyel sok csalodást igazságtalanságot..
83/87 anonim válasza:
Nem, ez így nem igaz.
Lehet, hogy van valahol egy asztal egy másik galaxisban.
Lehet, hogy van rajta egy tábla csoki, de lehet, hogy nincs.
Te azt mondod, hogy higgyem el, hogy ott van az asztal, és rajta a csoki.
Aztán higgyem el, hogy meg is ettem.
Miközben még a Földről se léptem ki.
Ez NEM így működik! Mondtam már, hogy nem vagyok hívő, és magamtól nem is leszek az soha.
Vagy segít - vagy NINCSEN segítség, mert én NEM VAGYOK HÍVŐ!
Érthető?
84/87 anonim válasza:
Akkor csak várj a segìtsègre továbbra is. Megèri.
85/87 anonim válasza:
Várok, csak közben elfogyhat az életem.
86/87 anonim válasza:
Van akinek az Istennel való találkozás az élete utolsó pillanataiban jön el. A lényeg akkor is az, hogy mellette dönteni, benne hinni, elfogadni Őt akkor is. De ugyan akkor ki kell várni azt a pillanatot amikor az élet hozza el a halál óráját...
87/87 anonim válasza:
Aki szeretne hinni és még sem tud, és úgy érzi nincs elegendő ideje a bibliát olvasni, akkor hallgassa a Youtubon Pintér Béla számait, sok mindenbe segíthetnek azok a dalok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!