Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Közületek ki hisz Istenben?...

Közületek ki hisz Istenben? Mert ha megnézzük a Földet, csillagokat, embereket, állatokat, akkor láthatjuk, hogy ez csak úgy magára, egy inteligens lény irányítása nélkül nem jöhetett vona létre a semmiből.

Figyelt kérdés
2017. nov. 27. 18:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:

ajaj a 70-es kiborult

Amikor egy ártatlan embert, gyereket, állatot növényt bántanak - Őt bántják, ott van Isten.

Amikor szeretet van a lények közt - Ő az.

"mert az Isten szeretet."

A "sok hülyeség közt, ami van a bibliában" - ott van ez is.

Tudni kell olvasni. A világ jeleit, a szentiratokat, a világot magát. És önmagunkat is.

2017. dec. 1. 17:43
 72/87 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki mit nem ért ebben: aki, ami tökéletes - az MAGÁTÓL nem romlik el, nem bukik el soha.

A tökéletességbe ez is beletartozik.

Ha az egész világ tökéletes, kivétel nélkül, és a világon kívül pedig CSAK az isten létezik, akkor rajta kívül SENKI nem tudja elrontani ezt a tökéletes világot.

2017. dec. 1. 20:39
 73/87 anonim ***** válasza:

"és a világon kívül pedig CSAK az isten létezik"

Miért "kívül"? Hol "kívül"? Esse est Deus. Isten a Lét.

2017. dec. 1. 20:41
 74/87 anonim ***** válasza:
Első igaz gondolat hoppá. "Isten a lèt." jegyezzètek meg. :D
2017. dec. 1. 20:57
 75/87 anonim ***** válasza:

Úgy értettem, hogy a világtól függetlenül.

Ő eldöntheti, hogy mi legyen a világgal, és ebben nem korlátozza semmi - míg a világ semmit nem tehet ővele.

2017. dec. 1. 21:07
 76/87 anonim válasza:
Az tud hinni Istenbe akinek volt vele imáin keresztül,beszèlgetèsei által szemèlyes illetve èlő kapcsolata legalább èlete során egyszer. Az lenne az igazán csodálatos ha naponta állandò kapcsolatba tudnánk lenni vele. Sajnos annyi minden elvonja a figyelmünket Ő ròla... Azok akik Isten ellen beszèlnek megèrthetők azok is,mert ha valakit nem ismernek akkor hogyan is tudnának máskèpp elmèlkedni ròla,mint badarság,bumm.. stb.... Azoknak üzenem egyszerüen keresenek alkalmat akár a vècèn ülve is kezdjen el beszèlni Istennel,kèrdèst neki tenni fel ès előbb vagy utobb,de fog jönni válasz.Azèrt irtam akár vècès közbe,mert a ma emberèt annyi zaj veszi körül máshol..
2017. dec. 1. 21:21
 77/87 anonim ***** válasza:

gherlinda:

nem rossz, amit írtál, csak nem igaz.

Kerestem. Eleve nem utasítok el semmit csak úgy.

NEM válaszolt nekem, és ez már sok éve volt.

És most ne gyere nekem azzal, hogy rosszul kértem, stb.

Ő nem hülye, tehát egészen pontosan tudja, hogy mit kértem, és ő ezt hogyan tudná megtenni.

Nem, nem személyes előnyöket kértem.

Ezek után sajnos csak az maradt, hogy vagy nem létezik, vagy nem érdeklem őt.

Az én életem pedig véges és nem tudok 50 évet várni a megvilágosodásra.

2017. dec. 1. 21:38
 78/87 anonim válasza:
Az èletben van ùgy hogy kèr az ember Istentől valamit aztán ha nem kapja meg az a válasz,h nincs Isten. Pedig Isten mindennel a javunkat akarja,most ez sem könnyű elhinni tudom sokaknak,de ő jobban tudja nálunknàl,hogy mi az amire igazán szüksègünk van ès azt adja meg... van amiről talán mi az gondoljuk jò... ès tudja hogy az nem jò számunkra ès azèrt nem adja meg.Ő mindennel a javunkat akarja azzal is ha ad ès azzal is ha nem...szàmára mindannyian fontosak vagyunk tenyerèn hordoz. Csak a ma embere azt hiszi amit lát... Isten számára nincs olyan kicsi csillag mely ne lenne fontos számára.... minden ember fontos számára... mindenkit megakar menteni... de ax embernek van szabad akarata... sajnos a sátán nagyon azon munkálkodik hogy elszakitson mindenkit Istentől....
2017. dec. 1. 21:59
 79/87 anonim ***** válasza:

"ha nem kapja meg az a válasz,h nincs Isten"

Nem "valamit" kértem, hanem megvilágosodást. Azt, hogy lássam az igazságot róla.

Úgy látszik, nem vagyok erre méltó.

Tudod, ezért ez nem szép tőle. Tudja jól, hogy SEHOGY MÁSHOGY nem fogok hinni benne... tehát, ha létezik, akkor szándékosan küld a pokolra.

Sajnos így nem tudok hinni a létezésében.

2017. dec. 1. 22:23
 80/87 anonim válasza:
Az ember ha elhiszi lètezèsèt attòl világosul meg Isten lète ... a szìvedben ha nem tudod Őt befogadni akkor nem tudod neghallani a lèlek által a hangját. Olvasd a Bibliát teljes szìvemből ajánlom mindenkinek. Sokan azt gondolják az is csak egy könyv a sok közül....az egy èlő könyv ami által a lèlek megtud ùjulni ùjá tud születni. Sokan bele lapoznak aztán sehol semmi örökre becsapják a könyvet.. türelemmel kell olvasni kitartással legfőkèppen hittel. Egy ige által talán vagy egy törtènet által könnyen felismerheti bűnös voltát az,. Az elindulò könnyeket ki kell tudni engedni akár öröm könnyek akár fájdalommal teli könnyek.. a lèlek a könnyektől megtud tisztulni ès a megvilágosodás is èrezhetővè válhat.... ez nem mindenkinèl törtènik egyformán de èn amit átèltem Istennel valò beszèlgetèseim során axt a csodálatos èrzèst kìvánom megtapasztalni ax egèsz emberisègnek.....
2017. dec. 1. 22:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!