Mi lehet Isten célja azzal, hogy hagyja, hogy ennyire szenvedjek a szerelmi bánattól?
Ezzel is arra akar tanitani, hogy ne serkentsd fel a szerelmet valamig az nem akarándja. xd
(Én.8:4)
Szia.
Javaslom olvasd el Sámson történetét.
Szerintem az a legjobb, ha Isten adja a társat. Akkor elkerülheted ezeket a fájdalmakat. Ahhoz pedig türelem kell és sok ima. Mert maga Isten ígérte meg "Adok neki segítő társat, hozzá illőt." Ez nem csak a bibliai szereplőkre vonatkozik, hanem minden gyermekére aki hisz az ígéreteinek.
Segítsen az Úr!
Gondolod hogy az a kapcsolat tőle valótol lehetett vajon őt megkérdezted mi lenne a véleménye ha összejönnétek.
Ha nem az ő akarata volt akk ez igy végzödik.
Általánosságbab igaz,hogy akit Isten neked alkotott,azzal boldog lehetsz,ha mindketten követitek akaratát.
Az is igaz,hogy mielőtt a szerelem szikrája lángra lobbanna,tisztában kell lenni azzal,hogy a vonzalom oda-vissza él,s ha nem,a szerelem szabad madarát nem hagyhatjuk,hogy fészket rakjon a fejünk tetején.
A dolog,Hóseás(Óziás)esetében egy kicsit bonyolultabb volt,hisz neki Isten utasítása szerint,egy eleve parázna nőt kellett feleségül vennie,hogy megérthesse a próféta,(és rajta keresztül Isten népe)hogy Isten mit érez hűtlenkedő népével szemben.
"Szerintem az életünk minden területén tanítani akar minket valamire."
Olvasd az Újszövetséget, abban le van írva, hogy mire akar megtanítani! A nehéz helyzeteket nem Isten adja, hanem az élet! Pl. a keresztények sok esetben nem házasodnak rögtön össze. Házasság előtt szex sincs. Látod, ha ezt betartottad volna, most nem éreznél ekkora szerelmi fájdalmat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!