Miért nem engedi Isten, hogy boldog legyek, és miért engedi, hogy szenvedjek?
Talán csak rosszul fogod fel a dolgokat.
Egyébként szabad akaratod van.
A pénz nem boldogít, max ebben a világban egy darabig megvehetsz tárgyakat, embereket ideiglenesen.
Megmenthetsz vele betegeket.
Úgy érzem az alapvető gond az, hogy rettegteg a haláltól és negatívként élitek meg.
Arról nem az Isten tehet, hogy te valamihez nem értessz, vagyok a főnöködnek másra van szüksége.
A szerelem is két emberen múlik nem csak rajtad.
Sajnálom, hogy szenvedsz és kívánom, hogy szebb életed legyen, ha valóban olyan borzasztó.
ja csak nekem évek óta nem mennek jól a dolgok.
Én nem szoktam pénzért vagy nagy dolgokért imádkozni,csak azt kérem amikor imádkozom,hogy a családdal legyen minden rendben és amibe belekezdek ahhoz pártoljon egy kis szerencse ehhez képest az ellenkezője történik mindig,betegeskednek itthon,és nekem se alakulnak jól a dolgaim. de igen én vagyok a hibás a vallásnak meg a felsőbb hatalomnak köszönetet mondhatok.
De általában azok az önző emberek szokták Istent szídni, akik olyan dolgokért imádkoznak, amik másokat nem vesznek figyelembe. Nem feltételem, hogy ilyen vagy.
Akkor megértem a fájdalmad, ha halálos beteg vagy, vagy egy szeretted szenved kínok között. Mert akkor jogos. De ezért sem lehet az Isten hibáztatni.
Egy szenvedő embert látni szerintem sokkal borzasztób dolog, mint amit ő érez a lelkében.
Bár ez sem igaz, mert ha megnézem nagymamám, aki retteg a haláltól, biztos beleőrülne bizonyos dolgokba, hiába hisz Istenbe. Beleőrülne a félelembe, ha tudná.
Nem vagyok vele túl jóban, de minden éjszaka imádkozom azért, hogy jobban legyen, meggyógyuljon. Hogy a családban minden rendben legyen. De tisztában vagyok vele, hogy hamarosan meg fog halni, hiána imádkozom, hogy ne legyen ez.
A családban sincs semmi rendben, de nem érzem, hogy ezért Isten hibás lenne bármilyen szinten is.
Milyen jó dolgokból maradsz ki?
Senki sem szeret téged? Senkit sem szeretsz?
Kedves kérdező, igenis a hozzáállásoddal hatalmas probléma van. Lehurrogod a válaszolókat, akiktől segítséget vársz. Ha Istent hibáztatod, akkor miért tőle várod a segítséget. Úgy látom, megrendült benne a hited, hát akkor ne higgy benne. Járd a magad útját.
És ne hidd, hogy a gazdagoknak alapból minden jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!