Van lentebb? Mi lett Európával, mi lesz a kereszténységgel?
Európai iskolákban leveszik a kereszteket, tiltják a karácsonyi énekekekt, mindenki érdekeit figyelembe veszik a kereszténységét kivéve, a Lidl Nestlé eltávolítja a kereszteket.
Hova lentebb? Mi a baj a kereszténységgel? Miért akarják sokan az iszlám bevándorlást? A keresztény béke helyett iszlám békétlenséget. Miért jó ez?
Ateisták miért nem álltok ki a kereszténység mellett?
#2 Válaszoló jól látja!
Szerintem is először az ateisták lesznek az "áldozatok", mert a muszlim vallás a hitetlenek ellen "szent háborút" vív.
Köztünk szólva, még mindig jobb, ha az ateistákból muszlimok lesznek, mert ez még mindig jobb, mint az ateizmus.
Érdekes lesz, ahogyan a szingli lányok a mini szoknya helyett burkát fognak majd viselni. :)
Az pedig egy másik kérdés lehetne, hogy az ateisták miért nem a kereszténységet választották, esetleg rájöttek, hogy félre akarták őket vezetni, mert a keresztények nem is azt tanítják amit Jézus tanított?
Kereszténység van és el nem fog tűnni az biztos. 1-es nevetséges vagy. Inkvizíció amit én is elítélek sok országban állami irányítás alatt működött. A kommunizmus mit adott Európának ??????? Szenvedést?
kereszténység ezzel ellentétben mit adott Európának?
Először hitet, majd a hitből fakadó kultúrát, erkölcsöt. Mivel a kereszténység nem túl erős most Európában így az erkölcs se. Ha erős lenne nem lenne ennyi bűnözés.
És igen a muszlimok az ateisták ellen is küzdenek, a keresztények éltét meghagyják de adót kell fizetni, adja Isten hogy ez ne következzen be.
3-as ez nem politikai kérdés. De az felháborító hogy egy keresztény épületről le photosoppolják a keresztet. ????Hova süllyed még a világ?
Érdekes nyugodtan élhesz itthon migránsok nélkül. Miért? Mert Orbán van kormányon, aki migránsokat akar de a külhoni magyarokat nem akarta, és aki brüsszel előtt hajt térdet és nem a nemzetet szolgálja az mind HAZAÁRULÓ
Azon lehetne morfondírozni, hogy a migránsválság és migránspolitika csak egy következmény. Az igazi gond az, hogy az európaiak nam akarnak szaporodni hanem csak fajtalankodni.
Isten parancsát és áldását (szaporodjatok és sokasodjatok) a hedonizmusra cserélték.
Ezt próbálják korrigálni nyugaton a migránspolitikával, itthon a miniszterelnökúr hatalmas családtámogatási programmal, ami sokkal ésszerűbb és tiszteletreméltóbb.
Ha ennél is mélyebbre ásunk akkor
hopp véletlen nyomtam egy entert! xd
Ha ennél is mélyebbre ásunk akkor az európai kereszténység csődjét láthatjuk. Ha a kedeszténység erős lenne Eu-ban akkor nem csak nem lenne ilyen politika, hanem valószinű szükség se lenne ilyen politikára mint ami nyugaton van.
Akik leveszik a kereszteket, saját múltjukat tagadják meg és csag gúnyt űznek magukból (sok európai iskolát törvény kötelez erre). Rajtuk a mohamedánok is csak röhögnek, mert számukra nagyon fontos a saját múltjuk, a hagyományaik tisztelete, fordított helyzetben biztos nem tennék.
Hazaárulózni meg teljesen felesleges vallási topikban, sok mindennel el lehet árulni a hazát, pl. külföldre utalt milliárdokkal, letelepülési kötvényekkel, a gázár szándékos magasan tartásával, sorolhatnánk, de ez már a politika rovatba tartozik.
Jézus már akkor elítélte a kereszténységet, mikor még létre sem jött.
Sajnos sokan nem veszik észre a valóságot, mert magát a keresztény életet félre értelmezték és félre tanították.
Jézus a következőket mondta Pontiusnak:
(János 18:36) 36 Jézus így válaszolt: „Az én királyságom nem része e világnak. Ha a királyságom része volna e világnak, szolgáim harcoltak volna, hogy ne szolgáltassanak ki a zsidóknak. Így azonban a királyságom nem innen való.”
Jézus hatalma égi, nem földi, és a szolgái nem harcolnak a földön, mert nem az Ő feladatuk. Más feladatot kaptak.
Köszönöm a válaszokat!!
6-os egyetértek veled
8-as veled is bocsi csak egy kicsit elragadtatttam magam
9-es nem értem mire gondolsz. Kifejtenéd bővebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!