Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia hol írja, hogy a...

A Biblia hol írja, hogy a homoszexualitás/melegség bűn?

Figyelt kérdés
Tegnap kicsit unatkoztam és belenéztem Mózes könyvébe, de nem találtam meg ezt, viszont sok más furcsaságot igen

2017. júl. 9. 12:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kedves 20.Hsz!

Rendkívül aranyos,amint számbarágod,hogy énnekem mit kell hinnem!

Bocsáss meg,de én teljesen másként hiszem!

Javaslom,hogy-a további baromságok elkerülése végett-beszélj inkább CSUPÁN a saját hitedről,és gondolatairól!

1.A valós tudományt elfogadom,de az evolució hipotézisét,-mivel bizonyítottan téves elképzelés-elutasítom.

A gének mutációja NEM a fejlődést okozzák,hanem a torzulást,mint a végtagok nélküli egyedekét,vagy a saját nemükhöz vonzódást.

2.A végtagok nélküli ember teljes életet nem élhet,de lehet tökéletesen boldog,ha a kapcsolatok 4 rendszerében harmóniát talál:

a.Harmónia önmagával(fizikai valójával,értékrendjével,lehetőségeivel)

b.Harmóniába a környező emberekkel(elfogadva azok másságát,illetve a köztük betöltő szerepét)

c.Harmóniában Istennel(Elfogadva őt,mint Mindenható,Mindenütt jelenlévő,Alkotó Szeretet Istenét,Aki 3 különböző megjelenési formában jelent-jelenik-meg köztünk.)

d.Harmóniában a teremtett környezetben(Felismerve az Alkotó szeretetét,gondviselését,és áldásait azokban érte.)

3.Az isteni feltétlen szeretet kifejezése,természetesen minden ember,és más teremtmény felé jó,és szükséges a teljességhez,beleértve a beteg embereket,s köztük a saját nemhez vonzódókat is.

Az más kérdés,hogy bárki szeretheti a kecskét anélkül,hogy szexuális kapcsolatba lépne vele,vagy az azonos neműt,hogy Isten előtt útálatos dolgot művelne vele.

Amint minden ember bőnös-kivéve az egyetlent Krisztust-ugyanúgy minden ember beteg.(Nincs ugyanis olyan betegség,hogy "öregség".Az öreg embereket is valamilyen szervi betegség viszi el.)

A betegségeket,az Istentől való elszakadás,és az isteni rendtől eltérő viselkedés hozta az életbe,mely generációról generációkra adódik át,az immun rendszer hibáitól kezdve,a beteges viselkedésig,vagyis a pszichózisig.

NINCS HALHATATLAN TEREMTMÉNY!

CSAK ISTEN HALHATATLAN!

A külső különbözőségek,CSAK szerinted betegségek!

Én,-sem a Biblia -ilyet nem állítok.

A te naiv elképzelésed,az egy dolog.

Én,javaslom inkább a Biblia világosságát figyelni a "jó,és tökéletes"mértékéül.

2017. júl. 15. 19:34
 22/24 A kérdező kommentje:
21. hmmm érdekes, a nácik is csak a tökéletlenek meg a zsidókat irtották, és az evolúciós elméletet meg mellőzzük, mert akik nem hisznek benne, azok számára van egy jó pár hétköznapi példám, ami a gének megváltozását igazolja. sry. De meg ha ennyire kiállsz emellett akkor ugye egyszer vágattad le a hajad? és minden egyes nem közösülés közben létrejövő elélvezésed után vettél 2 galambot, hogy abból az egyiket a pap elégesse?
2017. júl. 23. 14:29
 23/24 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Látom,keveset értesz a Biblia tanításából.

Egy alapvető elv:Krisztus,Isten "ama báránya",aki elveszi a világ bűneit.Krisztus,az igazi áldozat után értelmét vesztette az állatáldozat.

2017. júl. 24. 09:05
 24/24 anonim ***** válasza:

Kieg.:

A Biblia egyértelmű tanítása szerint a szex,nem csak gyermeknemzésre adatott az embernek,hanem örömszerzésre is.

2017. júl. 24. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!