Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy heteró barátomnak elárulom hogy meleg vagyok (szintén srác), akkor azt szerintetek veheti közeledésnek?
Figyelt kérdés
Nem akarok vele járni, vagy ilyesmi, viszont szeretném ha tudná, mert régóta jóban vagyunk.2017. ápr. 10. 01:02
1/8 anonim válasza:
Lazán hozd fel neki.
Akár akkor,amikor csajokról dumáltok
2/8 anonim válasza:
Veheti, szóval mondjuk mondd azt is amit most leírtál, hogy nem akarsz vele járni vagy ilyesmi, csak szeretted volna ha tud róla, mert régóta jóban vagytok. Érted.
3/8 anonim válasza:
Veheti. Valami rejtélyes okból a legtöbb heteró férfi azt hiszi, hogy ő annyira ellenállhatatlanul vonzó, hogy minden meleg férfi titokban rá vágyik :D :D
4/8 g.noir válasza:
Elméletileg nem, gyakorlatilag viszont biztosan meg fog fordulni a fejében, szóval a coming out után rögtön meg is nyugtathatod, hogy egyébként nem vonzódsz hozzá.
5/8 anonim válasza:
Megvan a kockázata, meg ha homofób a srác, az rosszul jöhet ki, de ha szépen elmondod neki, hogy semmit nem akarsz tőle, nem lehet nagy baj.
6/8 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz: szerintem is elmondhatod neki, de azért csomagold olyan köntösbe, amiből világosan megérti, hogy ez nem egy szexuális közeledés, hanem inkább a barátságotokat szeretnéd megerősíteni azzal, hogy beavatod őt ebbe a dologba.
7/8 anonim válasza:
Ha jelzed felé, hogy ő rá nem tudnál úgy gondolni akkor nem fogja annak venni... :)
18F/M
8/8 anonim válasza:
Három fiúbarátomnak coming outoltam eddig.
1. alkalom "Te fiam, te nyugodjál meg. Ki vagyok én, hogy elítéljek bárkit is? Nem azt szeretem benned, mit hová pakolsz, hanem téged. És pont."
2. alkalom- ez szóban volt, nevetett egyet oszt jónapot. :D
3. alkalom- megölelt, megköszönte a bizalmat oszt jónapot. :D
Nyugi, ha értelmes, nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!