Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeritetek gáz ha egy kezdő srác bizonytlankodik és nehezen szánja rá magát a talikra?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 08:32
1/5 anonim válasza:
Persze a régi mondás fiam "A pina nem harap" így ne félj a találkozásoktól sem.
2/5 teencurious válasza:
Nem gáz, én is ilyen vagyok.:)
Ne bízz meg bárkiben,mert könnyen csalódhatsz!
3/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Én is így kezdtem. Aztán majd belejössz.
4/5 A kérdező kommentje:
akkor jó ennek örülök megnyugodtam
2017. márc. 25. 09:44
5/5 anonim válasza:
Igen. gáz. 20 és 30 között már tudnod kell igent vagy nemet mondani.Ezt a talikra való elmenetelekre, és az ottani döntésekre mondom.Tudd, hogy mit akarsz megkapni! 😊 Ha pedig tudod, szerezd is meg!😊 Persze ez azt is jelenti, hogy tudsz igent és nemet mondani akkor is, hogy kinek add oda testedet. Légy pasi, ha passzív, ha aktív vagy.Higgy egy 47 éves passzívnak! 😋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!