Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az hogy bárhová...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy bárhová megyek, mindig megnéz 2-3 srác?

Figyelt kérdés

Nem vagyok csúnya,de nem is irom, hogy tokeletes vagyok, de tegnap is iskolabemutaton voltam és 3 srác mindig nézett engemet,éd ők tényleg jól is néztek ki, és akkor ezt lehetne , úgy érteni, hogy érdeklődnek ők is a fiúk iránt ? Vagy csak azétt neztek, mert csúnya lennék szamukra, jó én is neztem őket, 2 srácra ra is mosolyogtam xd de ezt sosem fogom megérteni.

Valakk ? Valami tanacsot ?

Előre köszi a valaszokat!

2017. márc. 3. 06:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Tökre irigyellek. Engem nem néznek meg.

Szerintem jól tetted, hogy rájuk mosolyogtál. Ha valamelyik visszamosolygott, azzal kezdj el beszélgetni :)

2017. márc. 3. 07:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szoktam nézni minden fiuþ mert én meg forró vagyok 16/f :)
2017. márc. 3. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
6%
Lehet hogy kilóg a punciszőröd a szoknya alól.
2017. márc. 3. 09:55
 4/7 A kérdező kommentje:

Az egyik idősebb volt. Ő csak párszor rám nézett. Vőlt egy másik idősebb. Ő is csak nézett . Volt egy fiatalabb akire miközben élmény rá mosolyogtam :D

Aranyos volt olyan kis mitugrász gyerek :De

És akkor valaki:

Ezeket. Hogy kell érteni?

Csúnya lennék. És azért néznek?

Vagy csak ők is érdeklődnek ? :( nemtudom

2017. márc. 3. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem valamiért csak nincs jobb dolgom buszon utazva, mint bámulni az embereket. Szuggerálom őket, és nagyon mosolygok, amikor elkapják a tekintetüket... :D És lányokat is szoktam nagyon nézni, függetlenül attól, hogy nem vonzódom hozzájuk. Szóval, lehet, hogy csak bambulós napjuk van vagy hasonló, bár azt nem gondolnám, hogy mások rajtam kívül szórakozásból nézik az embereket :P
2017. márc. 3. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindig van olyan szitu pl... ahova bemész egy épület, vagy busz mindig majdnem mindn tekintet rad szögezi a szemet, nem biztos hogy bámulnak, vagy rólad beszélnek mert te ezt képzeled, gondolod. :)
2017. márc. 5. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát van ilyen. De nem biztos, hogy azért néztek. Lehet más is az oka. Csak nem tudtad...
2017. márc. 9. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!