Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, ha a haverunkat bárhova hívjuk, akkor a nője rögtön talál programot kettejüknek. És elkezdi a lelki terrort, aminek a srác nem bír ellenállni. Nem lehet, hogy papucs lesz belőle?
már késő
béke poraira és a személyiségére
a) a barátnője csak félti (lehet okkal) de nagyon rosszul kezeli a helyzetet, mint ahogy a barátod is.
b) a csajszi csak kihasználja/felhasználja a barátodat, nem tervezi komolyra a dolgot vele, de el akarja szigetelni mindentől.
Ácsi.
Vagyunk mi is ilyen helyzetben.Pontosabban a haverok látják így. Én is sokszor vagyok a barátommal együtt, amikor a haverjai hívják szórakozni, vagy a városba. Ő mindig azt mondta, hogy inkább van velem, mint velük, mert csak besétálnak a belvárosba, aztán ott ücsörögnek az egyik téren hajnalig, és semmit nem csinálnak. Én mindig mondtam neki, ha menni akar akkor nyugodtan menjen, de mindig ez volt a válasza. És nem volt semmiféle sértődés, ha bement velük. Rólam is ezt gondolhatják a haverjai, hogy biztos én nem engedem be velük. A francokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!