Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan meleg srác, aki hajlandó lenne társalogni egy lánnyal?
Az a baj az ilyen általánosítással, hogy nem igaz :D Nekem van pár lány barátom (fiú is), de velük eggyel sem úgy ismerkedtem meg, hogy hú itt egy meleg srác, barátkozzunk össze, és akkor BUMM barátok lettünk :D Hanem engem, mint embert megkedveltek, aki egyébként mellékesen meleg vagyok.
Szóval szerintem a meleg fiú-heteró lány barátság ugyanúgy működik, mint bármelyik másik barátság. Az, hogy most ott van X ember, és nekünk barátoknak kell lennünk, mert X-nek van egy olyan tulajdonsága, aminek egyébként a barátsághoz semmi köze, az ilyen célzott barátságokból nem szokott sokminden kisülni :(
Oké, nyilván azt én sem gondolom, hogy a melegség önmagában elegendő ahhoz, hogy valaki a barátommá váljon.:D Viszont annyi előnye tagadhatatlanul van a dolognak, hogy homoszexuális fiúk esetében legalább nem kell attól tartanom, hogy majd egyszer nagy szexhiányukban velem akarnak vigasztalódni.
Mint embert, könnyebben kedvelek meg olyasvalakit, aki nem a melleimre, a lábam közére, vagy úgy egyáltalán a női mivoltomra fókuszál (hetero pasik), illetve nem lát bennem riválist és nem akar áskálódni a hátam mögött (átlag lányok). Persze sok egyéb tényezőn is múlik, hogy létrejöhet-e a szimpátia/kötelék köztem és valaki más között, ezt aláírom.
Btw, ki mondta, hogy én hetero vagyok? :D
#2, nagyon bírom az olyanokat, mint te.:D Még nálam is jobban tudod, hogy milyen nemű vagyok, ez elképesztő. A helyedben én nem lottóznék mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!