A Biblia hol írja, hogy a homoszexualitás/melegség bűn?
Kedves Előző!
Hol írja a Biblia,hogy azok a gyermekeit védő törvények,az újszövetségi gyermekeire már nem érvényesek!
"13: az Újszövetségben. De jogod van kapaszkodni a zsidók törvényeibe, nem tilos."
Amennyiben átok alatt akar élni, akkor tartsa meg:) De akkor köteles a teljes törvényt megtartani!
5 Mózes
27,26 Átkozott, a ki meg nem [Jer. 11,3. Gal. 3,10.] tartja e törvénynek ígéit, hogy cselekedje azokat! És mondja az egész nép: Ámen!
"És monda Isten: Ímé néktek adok minden maghozó fűvet az egész föld színén, és minden fát, a melyen maghozó gyümölcs van; az legyen néktek eledelül."
Ez a bibliából való ezek szerint minden ember bűnös mivel hús evő? Mivel Isten csak azt akarta , hogy növényeket együnk. Szerintem ez a Biblia irja hogy egy baromság. Mindenki azt és akit szeret akit csak akkar legyen meleg lezbiku vagy más szexuálisan beálítotságú. Szerintem az a lényeg, hogy boldog párkapcsolatunk lenyen megértő és szerető párra akadjunk, nem számít hogy ugyanaból a nemből van. A lényeg, hogy szeresük tiszteljük a másikat.
NEM BETEGSÉG,DE BŰN!
A vágy még nem az,Isten a bünöst/tehát minket/ szeret de a bünt elveti!
Életünk nagy tétje,mennyire tudom a halálos,égrebekiálto halálos bünt/ami ismétlem nem a vágy hanem a TETT/elhagyni,a büntársakat is figyelmeztetni,különösen akiket én "vittem bele",tehát az ö üdvüzülésüket is veszélyztettem.
Az, hogy a liberális árulás miatt a a Katolikus Egyház finobban kezd akérdéshez viszonyulni még nem jelent semmi féle változást,a bün a bün marad.Kiszedték a "férfiakkal közösülök" kitétel,helyttea "kicsapongás" szót rakták,a zsinati árulás keretében.
Nagy lekieröröl tesz bizonyságot aki elöször önmaga elött tisztázza saját helyzetét,majd egy elhagyási menetrendet készit,ami elsö lépésként a nöi nemhez valo testi alapu visszatéréshaz,mahd a paráznadág elcsökevényesitéehez vezet.
Minden dolog betegség,ami az eredeti teremtéstől eltér.
Amint betegség,és nem egyéni sajátosság végtagok nélkül születni,az is betegség,ha a szaporodás ösztöne egy embert nem a másik nem felé hajt,hanem fű,fa,kecske,saját nem fele.
Amint a végtagok nélküli beteg embert,az isteni szeretet átkarolja,s az isteni szeretettel élő ember végtagjaival is kifejezi szeretetét a beteg ember fele,ugyanígy az isteni szeretet befogadja a hibás szexualitású embert is,természetesen nem elfogadva a betegest egészséges,követendő hajlamnak.
18:00-nak
1: Az, hogy valaki valamely végtag nélkül születik nem feltétlenül betegség okozza, hanem valamely génmutáció velejárója is lehet. (Bár amennyire elnézem az írásod nem biztos, hogy elfogadod az evolúciót és a gének meglétét, úgyhogy hagyjuk...)
2: Egy kar nélkül született ember is teljes életet élhet, úgy ahogy ő akar (:D a kar, de rossz vagyok...) és ez mindössze korlátozza egyes cselekedetekben. Ezáltal a hasonlatod arra szolgál, hogy a homoszexuálisok is korlátozottak, mégpedig abban, hogy a másik nemhez vonzódjanak.
3: Nem bűnös az, aki olyat tesz, amivel a szeretetét fejezi ki, amit természetesen a másik viszonozni képes és akar. Ezért ne hasonlítsa senki a homoszexualitást és a biszexualitást a pedofíliához, zoofiliához, és egyéb nem döntés képes partnerrel létesített kapcsolathoz.
"Minden dolog betegség,ami az eredeti teremtéstől eltér."
Már megbocsáss, de akkor mindnyájan betegségnek számítunk az állításod szerint, hiszen a teremtésben egy emberi pár szerepel, akik száműzettek a paradicsomból. Jó, most azzal jönnél, hogy de benne van a Bibliában, hogy azt mondá az úr, hogy: 'népesítsétek be a földet...' (nem idézet!) ÁMDE! Lehet, hogy nemzőképes emberpárt alkotott az úr, de ők halhatatlanok voltak. A kiűzettetés után már az állításod szerint "betegek" lettek és az ő leszármazottaiként mindnyájan azok vagyunk... Ez alapján a kék szeműek, a fekete hajúak és a szeplősek is betegek... illogikátlan. Úgy kell tekinteni, hogy Isten fejlődő képes lényt hozott létre a saját képmására. Meghatározott számára némely szabályokat, hogy ne öljék meg magukat és szociális szinten is egészséges életet éljenek, és most figyeli mi lesz a munkája eredménye. Ha így nézne mindenki a teremtésre, akkor nem lenne se homofóbia, se rasszizmus, se semmilyen diszkrimináció a különbségekből adódóan... Vagy legalábbis az én kis naiv lelkem azt hiszi, hogy így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!