Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet szokni?
Rovid valasz: nem
Hosszu valasz: megprobalhatja barki, de akkorse lehet.igy szuletett, ezt dobta a gep:) csak az elfogadas ami hatra van
#2-nek: Nem a legjobb hasonlat ez. Én például szerettem a rántottát addig, mígnem anyám paprikát tett bele, ezzel megutáltatta velem, mert már sehogyan sem szerettem utána.
Egyébként mennyi idős az a bizonyos unokatesó?
Leszokni???
A melegség nála egy káros szenvedély kategória?
Nagy baj van az emberiséggel.
Mert ahhelyett,hogy elfogadná magát olyannak amilyen,élne boldogan a külső véleményekre nem adva,ahelyett a szégyen és gyalázat foltját ragasztja magára..
Nincs azzal baj, hogy meleg. Tök boldogan lehet élni úgy is. Könnyebb lesz, ha elfogadja. Kezdetnek mondjuk megerősíthetnéd, hogy támogatod, nem utasítod el, nem adod ki és meghallgatod. Kérdezd meg, miért éli meg nehézségnek.
Elsőnek: "sajnos o az marad" "legalább bi" - normális vagy? Már miért is értékesebb a meleg, mint a heteró? Mi is ugyanazt a gdp-t termeljük és ugyanazt az adót csaljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!