Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Le lehet szokni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le lehet szokni?

Figyelt kérdés
Unokatesóm elmondta nekem, hogy meleg de nem akarja másnak elmondani mert szégyenli.Le akar róla szokni és ezért mondta el nekem, hogy segítsek neki valahogy. Szerintetek le lehet "szokni" a melegségről?Ha igen akkor, hogy?

2017. jan. 9. 19:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
nem lehet. ezzt csak elfogadni lehet. sajnos o az marad, ha nem tud a nokhoz vonzódni. ha tud akkor legalább bi.
2017. jan. 9. 19:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet róla "leszokni". Ha te szereted a töltött káposztát, de nem szereted a májat, akkor arról hogy tudsz leszokni, hogy ne szeresd a töltött káposztát? ...
2017. jan. 9. 19:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Rovid valasz: nem

Hosszu valasz: megprobalhatja barki, de akkorse lehet.igy szuletett, ezt dobta a gep:) csak az elfogadas ami hatra van

2017. jan. 9. 20:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

#2-nek: Nem a legjobb hasonlat ez. Én például szerettem a rántottát addig, mígnem anyám paprikát tett bele, ezzel megutáltatta velem, mert már sehogyan sem szerettem utána.

Egyébként mennyi idős az a bizonyos unokatesó?

2017. jan. 10. 01:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Leszokni???

A melegség nála egy káros szenvedély kategória?

Nagy baj van az emberiséggel.

Mert ahhelyett,hogy elfogadná magát olyannak amilyen,élne boldogan a külső véleményekre nem adva,ahelyett a szégyen és gyalázat foltját ragasztja magára..

2017. jan. 10. 04:22
 6/12 anonim válasza:
16%
Igen. Az ember azért kapott észt, és akaraterőt, hogy tudja mi a jó és rossz közötti különbség, és erőt vegyen magán a megjavulásra. Sok böjt, és ima.
2017. jan. 10. 08:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
6-os, te aztán igen értelmes választ adtál, ezért kár foglalni a bit-eket.
2017. jan. 10. 09:58
 8/12 anonim ***** válasza:
89%

Nincs azzal baj, hogy meleg. Tök boldogan lehet élni úgy is. Könnyebb lesz, ha elfogadja. Kezdetnek mondjuk megerősíthetnéd, hogy támogatod, nem utasítod el, nem adod ki és meghallgatod. Kérdezd meg, miért éli meg nehézségnek.

Elsőnek: "sajnos o az marad" "legalább bi" - normális vagy? Már miért is értékesebb a meleg, mint a heteró? Mi is ugyanazt a gdp-t termeljük és ugyanazt az adót csaljuk.

2017. jan. 10. 13:00
 9/12 anonim ***** válasza:
75%
Ha akar tegyen próbát. Én több módon is próbáltam, de csak ideig óráig működött. Van akinek bejött, bár lehet nem is volt meleg igazán. Vagy a fene tudja. Egy bi srác
2017. jan. 10. 17:44
 10/12 anonim válasza:
100%
Heteróságról sem szokott még le senki.. :) Inkább beszéljen olyanokkal akik már voltak hasonló helyzetben aztán sikerült elfogadniuk.
2017. jan. 14. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!