Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akarok szokni az állandó maszturbálásról (naponta 3-4). Jó ötlet lenne hogy veszek egy erényövet? A barátnőmnek hogy adjam ezt majd be?
sajnos az h "szexelj többet" nem opció mert a barátnőmmel csak hétvégente találkozok. egyébként meg már elegem van h órákat elvesz minden napomból, már kb mindent megpróbáltam h abbahagyjam de nem ment..
szóval az ezzel foglalkozó fórumokon szokták ajánlani a férfi erényövet. amit a farkadra zársz és van hozzá egy kis lakat meg kulcs. nem tudom h jó ötlet v hülyeség-e. mindenki azt írja h neki működött. végülis gondoltam h egy próbát megér, találtam már a neten elfogadható árban.
persze a gond csak az, h ha nálam van a kulcs is, olyan sokat nem érek vele. ha a barátnőmre bíznám, működhetne, csak hát félek hülyének fog nézni. még a rossz szokásomról sem tud, azt tudja h sokszor kiverem, de azt nem h ilyen szinten.
Szerintem nyugodtan mond meg neki. Nekem tetszene, ha a párom felajánlaná, mert ez azt jelenti, hogy bízik bennem.
És ráadásul játéknak is izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!