A pókok naponta keserítik meg az éjjeleimet, ezzel szinte állandó kialvatlanságot okozva nekem. Mit tehetnék ellenük?
Az utóbbi 1.5 hónapban majdnem minden nap, sőt van mikor naponta több pókot ölök meg éjjelente. Iszonyatos pókfóbiával küzdök, ha megöltem 1 órás sírógörcs jön rám amit nem tudok kordában tartani. Mindig este jönnek elő, és a fal szélén mászkálnak. Már teljesen belém rögződött az, hogy folyton telefonnal világítva nézem a plafont hogy mikor látok újat. Teljes mértékben kiborítanak az éjjelek. Nem egy irtószert kipróbáltam már (pl. biokill) de semmi nem használt. A pókok nem túl nagyok - kis köröm méretűek- és fehéres/barnás "átlátszó" színűek. Karácsony előtt egy nagy fekete volt az ágyam felett de azóta 'hálistennek olyannal nem találkoztam. Minden nap takarítom a szobám, de akkor sosem találok semmit. Többször elhúzkodtunk már szó szerint minden szekrényt, lepakoltunk mindent, kiráztunk stb.. de nem volt sehol semmi. Pár napja átmentem a tesóm szobájába ami az enyémtől pár méterre van, ott nyugalomban voltam 2-3 napot de tegnap ismét találtam, ráadásul kettőt egyszerre. Annyira tanácstalan vagyok és kétségbeesett, nem tudom mit tegyek már. Kérlek segítsetek nekem!
Kizárólag komoly válaszokat várok, kíméljenek meg az idióta, poénkodós hozzászólók!
Azt kellene megoldanod hogy ne kerüljenek be pókok a lakásodba. Én régen laktam falun, tanyasi birtokon és panelházban is, de mindig ritka volt hogy pókkal találkoztam volna.
Persze azt is hozzá teszem, hogy egyik ismerősömnek is van egy ugyanilyen panellakása mint nekem, neki tele van léggyel és pókkal, én a sajátomban jó ha két-három évente látok egy pókot, azt is a kabátomon vittem be véletlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!