Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn az, hogy múltkor a vonaton...

Bűn az, hogy múltkor a vonaton megszólítottam egy vadidegen lányt és beszélgettünk egy fél órát?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert úgy érzem, és ebben más is megerősített, hogy bűnt követtem el. Ugyanis a lányt azért szólítottam meg, mert tetszett, és ha nem is akartam egyből felszedni, de mindenképpen szexuális indíttatásból szólítottam meg, ez tény. És úgy tanultam, hogy keresztény ember csak akkor közeledhet lány felé, ha a leendő feleségét látja benne, és az a célja, hogy megnősüljön. Én viszont ezt a lányt nem akartam feleségül venni, hiszen valószínűleg nem is vallásos, előtte nem is ismertem, úgyhogy egy ilyen házasság igen nagy valószínűséggel csődbe menne. Nem láttam sehol leírva, de úgy érzem, hogy keresztény férfinak nem szabad vadidegen lányokat megszólítani. Szerintetek bűnt követtem el ezzel?
2017. júl. 5. 12:41
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
És elárulom azt is, hogy mi a legfőbb okom arra, hogy nekem KIZÁRÓLAG bukott nő felel meg. Az, hogy én semmilyen bűnt nem utálok jobban, mint a hazugságot, és semmit nem értékelek többre, mint az őszinteséget. Ezért is van, hogy végtelenül utálom magam amiatt, hogy állandó hazudozásra kényszerülök, amit egyébként kiváló minőségben tudok produkálni, mint ahogy ezt a kérdéseim nyomán láthattátok is. Éppen ezért énelőttem azt, hogy egy nő megmondja nekem, hogy ő már nem szűz, és azt is, hogy kikkel, hogyan, miért volt előttem, ezt semmi nem tudja kiváltai, egyetlen egy szűz lány nem tudná ezt nyújtani. Természetesen olyan nőt keresek nyilván (és akivel most vagyok, ő is ilyen), aki az élet más területén is őszinte velem. És nemcsak a múltjára, hanem a jelenére vonatkozóan is. De a szexualitásnak, és az ezen a téren való őszinteségnek különösen nagy jelentősége van, én pedig megértő tudok lenni ezen a téren, mert én is erősen szexuális beállítottságú vagyok, és tudom azt, hogy ezek az ösztönök egy nőben ugyanúgy lehetnek erősek, és ez egy természetes dolog (nem úgy, mint ahogy az idióta barom állatok a 19. századi angliában, akik a bukott nő elméleteket kitalálták, elgondolták a karosszékben ülve, úgy hogy lehet, életükben nem láttak még nőt). És más részről olyan nő kell, akire a saját (ennél jóval bűnösebb) dolgaimat is rábízhatom. Ha egy szűz nővel lépnék kapcsolatba, az neki is és nekem is csak szenvedés lenne. De ezt a "környezet" nem nagyon képes felfogni, mondjuk annyit azért a védelmükben, hogy azt sem tudják, hogy én már nem vagyok szűz.
2017. júl. 8. 18:55
 32/48 A kérdező kommentje:
Nem szekta tagjai, római katolikus vallásúak.
2017. júl. 8. 18:56
 33/48 A kérdező kommentje:
Mondjuk tegyük hozzá, hogy éppen ezért az egyházból is sokszor elegem van már teljesen, mert ők meg a vallásra hivatkoznak (mármint a környezetem), vagyis hogy a házasság előtti szüzesség szükséges feltétele a jó házasságnak. Az, hogy az olyan házasság, amelyikbe úgy megy bele mindkét fél, hogy már "vaj van a fején" az maga a pokol: ez pedig szó szerinti idézet. A használt Wc-papír és a levett gönc is szó szerinti idézet. Én viszont utálom kiadni őket, mert az meg árulás lenne, ezért emleget őket csak így: a környezet.
2017. júl. 8. 19:03
 34/48 A kérdező kommentje:
Ki is írok egy újabb kérdést, kíváncsi vagyok, hogy mik lesznek a reakciók.
2017. júl. 8. 19:06
 35/48 anonim ***** válasza:
Persze,megértem,hogy nem akarod kiadni őket,de azzal,hogy itt gyakorlatilag viccet csinálsz ebből a nézetből,nem segítesz a helyzeteden. Ha ki tudod őket parodizálni,akkor már vállald is,hogy kik ők. Olyan emberek,akiktől nagyon gyorsan függetlenedni kell,akármilyen vallásúak. De ez,amit itt csinálsz,nem megoldás,az itteni válaszolók nem fogják megoldani a problémádat azzal,hogy ők is tesznek rájuk meg úgy un block a kereszténységre megjegyzéseket,ez rajtad nem segít.
2017. júl. 8. 19:11
 36/48 Andizsuzsi ***** válasza:
58%

"és azt is, hogy kikkel, hogyan, miért volt előttem"

😁😁😁

2017. júl. 8. 19:25
 37/48 anonim ***** válasza:
58%
Innentől kezdve teljes számomra a homály. Mért csinálod ezt, mármint miért pont ittcsinálod ezt? Oké, mérges vagy, haragszol azokra, akik ezt súlykolták beléd. De mèrt itt? Mért nem mész oda és nekik személyesen mondod el a bajod. Mért itt, az idegen embereknek mondod el ezt? Segítséget kérsz? Oké, segítettünk (már aki) a multkori kérdésednél, ahol 13-14 oldal után tájékoztattad a nagyérdemüt, hogy kamu az egész és te pont a NEM szüz csajokat kedveled, akik már a szexben is tapasztaltabbak. Most majdnem ugyan az a kérdés, és most újra kijelented, hogy új kérdést teszel ki, hogy lásd a reakciójukat, de kérdem én minek? Nem jobb személyesen számonkérni az illetőt? Akkor valóban láthatod a reakcióit is. Tehát, most akkor minek is a kérdésed? Hogy megint 15 oldal után kiderüljön, hogy csak nem volt máshoz humorod, túl sok időd van ezért szapulsz másokat, vagy pontosan mi a cél számodra?
2017. júl. 8. 19:45
 38/48 anonim ***** válasza:

A kommentjeidből kissé jobban megértettem az álláspontod, és mindössze egyetlen dolgot tudok javasolni: szakadj ki, függetlenedj anyagilag, legalább egyszer az életben tedd azt, amit TE akarsz, és nem azt, am it elvárnak tőled!

Nem tudom, milyen katolikus közösségbe jársz, de komoly tévúton járnak.

Ha félsz kiszakadni ebből az egészből, megértem. Pokoli nehéz, tudom, mert végigcsináltam. Életem legjobb döntése volt.

Talán "bukott" nő vagyok, karrierista, akinek mindig a munka lesz az első, talán nincs saját lakásom, autóm és milliós fizetésem, de szabad vagyok, és ez mindennél többet ér.

2017. júl. 8. 19:52
 39/48 anonim ***** válasza:
Ott a pont az uccsónál. Azzal,hogy itt irogatsz kérdéseket,közben otthon pedig hagyod,hogy kitegyenek a fogasra,csak egy bukott embert viszel a köreitekbe és az TE vagy. Itt kiéled a dühöd,csalódottságod,bárminek is nevezzük,az otthoniaknak meg egy kuka szót sem szólsz és nem változik semmi.
2017. júl. 8. 19:59
 40/48 A kérdező kommentje:
Utolsó, Te hány éves vagy? És tényleg "bukott" nő vagy? csak érdekel, ha gondolod, írd meg privátba. Meg azt is, hogy honnan kellett kiszakadnod és hogyan. Egyébként a mostani csajom is hasonló problémákkal küzd.
2017. júl. 8. 20:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!