Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn az, hogy múltkor a vonaton...

Bűn az, hogy múltkor a vonaton megszólítottam egy vadidegen lányt és beszélgettünk egy fél órát?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert úgy érzem, és ebben más is megerősített, hogy bűnt követtem el. Ugyanis a lányt azért szólítottam meg, mert tetszett, és ha nem is akartam egyből felszedni, de mindenképpen szexuális indíttatásból szólítottam meg, ez tény. És úgy tanultam, hogy keresztény ember csak akkor közeledhet lány felé, ha a leendő feleségét látja benne, és az a célja, hogy megnősüljön. Én viszont ezt a lányt nem akartam feleségül venni, hiszen valószínűleg nem is vallásos, előtte nem is ismertem, úgyhogy egy ilyen házasság igen nagy valószínűséggel csődbe menne. Nem láttam sehol leírva, de úgy érzem, hogy keresztény férfinak nem szabad vadidegen lányokat megszólítani. Szerintetek bűnt követtem el ezzel?
2017. júl. 5. 12:41
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
89%

Jó ég te milyen neoprotestáns szektába jársz? Ez nem bűn :D Az ember szépségéhez pedig hozzá tartozik ,hogy szexuálisan is vonzó, sőt a kettő nem elválasztható

az pedig hogy nem tudod eldönteni hogy el akarsz e venni valakit első találkozásra nem bűn hanem a józan ész jele

igen, nagyszerű ha minden nőhöz úgy állsz hozzá hogy te nem csak csajozol hanem komoly szándékaid vannak és ilyen célall akarod jobban megismerni (és megismeretni magadat, emrt azért ketőn áll a vásár ugye) de ne ess át a másik szélsőségbe :D

2017. júl. 5. 12:48
 2/48 anonim ***** válasza:
54%
Olvasva a másik kérdésedet és amit ott alkottál, elég nagy bűn.
2017. júl. 5. 12:51
 3/48 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
4%

lelki beteg vagy

nem te teted fel azt a kerdest is ahol "ketteszakadt emberrol" kerdezel?

nem szolgalhatsz a jonak is es a rossznak is egyszerre

ez nem azt jelenti hogy nem kovethetsz el hibakat hanem hogy ezeket tudatosan kerulni probalod es jokent probalsz elni

hogy miket gonoldsz is baj de a tettek az igazi bajok

igy hogyha beszelsz szexi lannyal egy dolog, de ha csinalsz is vele valamit az mar bun is lehet

de barmikor raterhetsz a helyes utra hiszen egyszer rajosz hogy nem jo neked, ha meg megis akkor aligha vagy Isten szereto ember mert a vilagi elvezeteknek elsz

2017. júl. 5. 13:42
 4/48 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem fel kéne keresned egy pszichológust, mert a kiírt kérdéseid alapján ez nem normális dolog, ahogy a világot látod. Nagyon rá vagy kattanva erre a bűn témára, mindenben bűnt látsz, hogy lehet ilyen bűnfóbiával élni? Saját magad veszed körbe nem létező szellemi falakkal, olyan mértékben korlátozod saját magad, amely már a szellemi egészséged rovására megy. Ez már olyan mértéket ölt nálad, hogy ezen szerintem csak egy képzett, tapasztalt agyturkász tud segíteni (ha tud egyáltalán). Szerintem minél hamarabb keress fel egyet, mielőtt még teljesen megzakkannál ettől a bűnfóbiától. Itt a gyakorin nem tudunk rajtad segíteni, márpedig a kérdéseidet tekintve te valamiféle megoldásra próbálsz törekedni, segítséget kérni - de ehhez már kevés néhány segítőkész, ámde laikus válaszoló véleménye.
2017. júl. 5. 14:32
 5/48 A kérdező kommentje:
Nekem az a problémám, hogy ha beszélgetni kezdek egy idegen lánnyal, akkor lehet, hogy be fog hálózni, annyira belehabarodom, és ő egyértelműen úgy fogja venni, hogy fel akarom szedni, és ha esetleg én is bejövök neki, akkor a végén muszáj lesz vele szexelnem. Akkor pedig lehet, hogy direkt arra megy ki, hogy behálózzon, és a végén még gyereket csináltat velem, hogy végleg magához láncoljon, és egész életemre le legyek neki kötve (vagy addig, amíg talál helyettem egy újabb áldozatot, engem pedig eldob a francba, a bűnömmel együtt). És akkor már soha nem várhatom, hogy egy rendes lány szóba álljon velem, mert egy kv-nak szolgáltattam ki magam, aki csak szórakozni akart velem..
2017. júl. 5. 16:01
 6/48 anonim ***** válasza:
100%

A tegnapi ámokfutásod után, amit itt tettél fel: https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..

És aminek a végén végre elmondtad, hogy csak provokáltál, senki nem fog komolyan venni. Hagyd abba, értem én, hogy kell a fordított pszichológia, de most újra kezdenéd, aminek azt hittük mindannyian, hogy vége? Már leírták előttem. Pszichológus kell neked!

2017. júl. 5. 16:13
 7/48 Andizsuzsi ***** válasza:
73%

Igen. És ha nem szűz, be is mocskolod magad vele.

Nem unod mééééég?

2017. júl. 5. 16:14
 8/48 anonim ***** válasza:
75%

"Nekem az a problémám, hogy ha beszélgetni kezdek egy idegen lánnyal, akkor lehet, hogy be fog hálózni, annyira belehabarodom, és ő egyértelműen úgy fogja venni, hogy fel akarom szedni, és ha esetleg én is bejövök neki, akkor a végén muszáj lesz vele szexelnem. Akkor pedig lehet, hogy direkt arra megy ki, hogy behálózzon, és a végén még gyereket csináltat velem, hogy végleg magához láncoljon, és egész életemre le legyek neki kötve (vagy addig, amíg talál helyettem egy újabb áldozatot, engem pedig eldob a francba, a bűnömmel együtt). "

Na jó, innentől már tényleg csak trollkodás amit művelsz. Te konkrétan főgonoszként látod (vagy állítod be) a nőket, lenézed, megveted őket, legalábbis ez süt a szavaidból. Remélem, hogy tényleg csak trollkodsz, mert ha nem, akkor neked nagyon komoly pszichés problémáid vannak.

2017. júl. 5. 16:22
 9/48 A kérdező kommentje:
Nem ismeritek eléggé a nőket. Rengeteg férfit behálóztak már, az én rokonságomban is volt rá példa bőven, és rendszerint a tapasztalatlan, kissé önbizalomhiányos férfiakra hajtanak. Én minden férfit arra intek, hogy óvakodjon a tapasztalt nőkől, mert azok rafináltak, és úgy be tudnak hálózni, hogy észre sem veszitek. Ha pedig egy vadidegen lány szívesen fogadja a közeledésemet, pedig én is vadidegen vagyok neki, az egyértelmű jele annak, hogy bejövök neki, és egyben annak is, hogy már van tapasztalata férfiakkal, és innen ered az a magabiztossága, hogy egy vadidegen férfival szóba áll. A túlzott barátságosság mindig gyanús.
2017. júl. 5. 16:47
 10/48 anonim ***** válasza:

A kérdés korrekt válaszához ismerned kell Krisztust!

Krisztus elbeszélgetett volna a helyedben azzal a helyes lánnyal?

Jézust ott láthatod Jákob kútjánál,egy samáriai asszonnyal beszélgetve,akit nem akart feleségük venni.

Társalog Máriával,és Mártával,akiket szintén nem akar magáévá tenni.

Ott van a szerelmi foglalkozásúval is,miután írt a porba,és minden kövezési bulira odasereglett zsidó elódalgott.

Ott találhatod a vérfolyásos asszony mellett is,aki még hozzá is símult,hogy gyógyító erejét élvezhesse.

Aztán egy másik szerelmi foglalkozásúnak hagyja,hogy drága kenettel,könnyeivel,hajával megkenje testét kereszthalálához.

Jézus szerette a nőket asszonyokat is.Ha Őt követed,szeretsd te is!

2017. júl. 5. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!