Bűn az, hogy múltkor a vonaton megszólítottam egy vadidegen lányt és beszélgettünk egy fél órát?
Jó ég te milyen neoprotestáns szektába jársz? Ez nem bűn :D Az ember szépségéhez pedig hozzá tartozik ,hogy szexuálisan is vonzó, sőt a kettő nem elválasztható
az pedig hogy nem tudod eldönteni hogy el akarsz e venni valakit első találkozásra nem bűn hanem a józan ész jele
igen, nagyszerű ha minden nőhöz úgy állsz hozzá hogy te nem csak csajozol hanem komoly szándékaid vannak és ilyen célall akarod jobban megismerni (és megismeretni magadat, emrt azért ketőn áll a vásár ugye) de ne ess át a másik szélsőségbe :D
lelki beteg vagy
nem te teted fel azt a kerdest is ahol "ketteszakadt emberrol" kerdezel?
nem szolgalhatsz a jonak is es a rossznak is egyszerre
ez nem azt jelenti hogy nem kovethetsz el hibakat hanem hogy ezeket tudatosan kerulni probalod es jokent probalsz elni
hogy miket gonoldsz is baj de a tettek az igazi bajok
igy hogyha beszelsz szexi lannyal egy dolog, de ha csinalsz is vele valamit az mar bun is lehet
de barmikor raterhetsz a helyes utra hiszen egyszer rajosz hogy nem jo neked, ha meg megis akkor aligha vagy Isten szereto ember mert a vilagi elvezeteknek elsz
A tegnapi ámokfutásod után, amit itt tettél fel: https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
És aminek a végén végre elmondtad, hogy csak provokáltál, senki nem fog komolyan venni. Hagyd abba, értem én, hogy kell a fordított pszichológia, de most újra kezdenéd, aminek azt hittük mindannyian, hogy vége? Már leírták előttem. Pszichológus kell neked!
Igen. És ha nem szűz, be is mocskolod magad vele.
Nem unod mééééég?
"Nekem az a problémám, hogy ha beszélgetni kezdek egy idegen lánnyal, akkor lehet, hogy be fog hálózni, annyira belehabarodom, és ő egyértelműen úgy fogja venni, hogy fel akarom szedni, és ha esetleg én is bejövök neki, akkor a végén muszáj lesz vele szexelnem. Akkor pedig lehet, hogy direkt arra megy ki, hogy behálózzon, és a végén még gyereket csináltat velem, hogy végleg magához láncoljon, és egész életemre le legyek neki kötve (vagy addig, amíg talál helyettem egy újabb áldozatot, engem pedig eldob a francba, a bűnömmel együtt). "
Na jó, innentől már tényleg csak trollkodás amit művelsz. Te konkrétan főgonoszként látod (vagy állítod be) a nőket, lenézed, megveted őket, legalábbis ez süt a szavaidból. Remélem, hogy tényleg csak trollkodsz, mert ha nem, akkor neked nagyon komoly pszichés problémáid vannak.
A kérdés korrekt válaszához ismerned kell Krisztust!
Krisztus elbeszélgetett volna a helyedben azzal a helyes lánnyal?
Jézust ott láthatod Jákob kútjánál,egy samáriai asszonnyal beszélgetve,akit nem akart feleségük venni.
Társalog Máriával,és Mártával,akiket szintén nem akar magáévá tenni.
Ott van a szerelmi foglalkozásúval is,miután írt a porba,és minden kövezési bulira odasereglett zsidó elódalgott.
Ott találhatod a vérfolyásos asszony mellett is,aki még hozzá is símult,hogy gyógyító erejét élvezhesse.
Aztán egy másik szerelmi foglalkozásúnak hagyja,hogy drága kenettel,könnyeivel,hajával megkenje testét kereszthalálához.
Jézus szerette a nőket asszonyokat is.Ha Őt követed,szeretsd te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!