Bűn az, hogy múltkor a vonaton megszólítottam egy vadidegen lányt és beszélgettünk egy fél órát?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert úgy érzem, és ebben más is megerősített, hogy bűnt követtem el. Ugyanis a lányt azért szólítottam meg, mert tetszett, és ha nem is akartam egyből felszedni, de mindenképpen szexuális indíttatásból szólítottam meg, ez tény. És úgy tanultam, hogy keresztény ember csak akkor közeledhet lány felé, ha a leendő feleségét látja benne, és az a célja, hogy megnősüljön. Én viszont ezt a lányt nem akartam feleségül venni, hiszen valószínűleg nem is vallásos, előtte nem is ismertem, úgyhogy egy ilyen házasság igen nagy valószínűséggel csődbe menne. Nem láttam sehol leírva, de úgy érzem, hogy keresztény férfinak nem szabad vadidegen lányokat megszólítani. Szerintetek bűnt követtem el ezzel?2017. júl. 5. 12:41
22/48 anonim válasza:
Szegény férjem :(((((
Most látom csak, hogy én hogy behálóztam 25 éve és hogy milyen rossz neki, hogy azóta van társa jóban és rosszban :(((
Lehet be is adom a válópert. 😢😢
23/48 anonim válasza:
Hagyd hallgatag,ez egy provokátor,a múltkori kérdésénél bevallotta,most előhozta ugyanazt a dumát mint ott,és azt hiszi,hogy senkinek nem tűnt fel. Valamiért a kereszténység alatt nagyon vágni akarja a fát,mert nem elég,hogy teljesen túljátsza az egészet,még hazudozik is.
Amit a parázna nőkről mond,azt se vegyétek be,valaki beírta a korábbi kérdésének a linkjét,menjetek a végére és ott írja,hogy ő az ilyen nőkre bukik,nem akarna szűz lányt magának. Ne vitatkozzatok vele,kamu az egész ember.
24/48 anonim válasza:
Kedves Kérdező, mire fel a kérdés a múltkoriban is kifejtetted, hogy csak hülyeségből tetted fel a kérdést. Valószínüleg itt is ez a helyzet. Szóval, nem értelek, trollkodsz majd 3 napra rá újra, mi a titkod, vagyis mi a motivációd ennél? Ne nagyon rágjátok magatokat ezen kedves válaszolók, mert az egész csak Keresztény lealacsonyítás. A kérdező valószínüleg hétvégére nem tervezett semmit ezért feljött és provokál.
25/48 anonim válasza:
A provokátor előző kérdése, melynek végén leírja (maga a provokátor, aliasz Tisztaszívű férfi) hogy az EGÉSZ kérdés és minden amit ott mond KAMU. :)
26/48 anonim válasza:
Lemaradt:" Bűnt követek el, ha olyan nőt veszek feleségül, aki már nem szűz, és mással vesztette el a szüzességét?"
27/48 anonim válasza:
Én értem a kérdezőt. Azt hiszem... Szerintem olyan közegben nőtt fel, ahol ezeket súlykolták belé, aztán felnőve ő leszeretné rázni magáról. És szerintem jó úton halad, de kell még a fordított pszichológia, ezért vannak az érdekével ellentétes kérdések, mert így szerez bizonyságot, hogy jól halad. Végig olvastam az előző kérdését, végig jelen voltam, szerintem értelmes és tanult, de a defektjén dolgozik, ami érte gyerekkorában és ami nem kevés kárt okozott neki. A kérdező javítson ki, ha nem így van!
28/48 Andizsuzsi válasza:
Ne lőjétek már le! Szeretném megvárni amíg kitalálja, hogy beszélgetés nélkül hogy lehet ismerkedni és a másik szexuális tapasztalatairól információt szerezni.
29/48 A kérdező kommentje:
27-es rátapintott az igazságra. Valóban ezt sulykolták belém a környezetben ahol felnőttem, bár utálom ezt így mondani, mert nem akarom őket lejáratni. A legfőbb problémám azonban, hogy ennek a "környezetnek" én elszámolni tartozom, és anyagilag függök tőlük. Azt azonban a "környezet" semmi szín alatt nem hajlandó elfogadni, hogy én akár ilyen nőt feleségül vegyek, akár kapcsolatom legyen vele. A házasságon kívüli kapcsolatot amúgy sem tolerálják, de azt, hogy ilyen nőt vegyek feleségül (mármint "bukott" nőt), azt talán még kevésbé. Emiatt én állandó hazugságra vagyok kényszerülve, mert nem tehetek jobbat. A jobb, amit tehetnék, az lehetne, ha most tennék egy fogadalmat, hogy ezentúl nem élek szexuális életet egészen házasságig, feleségül pedig csak és kizárólag a "környezet" elvárásainak megfelelő, tiszta, szűz lányt veszek. Magyarul az egész eddigi elképzelésemet feladom. Erre viszont én nem vagyok hajlandó, mert megvan rá az okom, hogy miért a bukott nők kellenek. És egyébként is: most már én is bukott ember vagyok, akkor milyen jogon vennék el egy szűz lányt. Pont ezért is buktattam meg magamat azzal a Nővel, akivel most is vagyok, aki a "bukott" kategóriába tartozik, és akivel nagyon jól megértjük egymást. De az a baj, hogy még így sem vagyok biztonságban, mert a rokonságban van olyan "bukott" férfi, aki szűz nőt vett el, és a "környezet" elismerte, hogy még mindig jobb, mint ha egy kvát vett volna el. Attól rettegek, hogy nyomást fognak rám gyakorolni. És ebben a rohadt országban nagyon nehéz az embernek a saját lábára állni, ez a másik probléma, hogy ne lenne legalább anyagi függés.
2017. júl. 8. 18:39
30/48 anonim válasza:
Ezt már az előző kérdésednél is felvetettem,de konkrétan mi ez a környezet? Jó,gondolom család,rokonok,ezt értem,de valami fura szekta tagjai?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!