Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn az, hogy múltkor a vonaton...

Bűn az, hogy múltkor a vonaton megszólítottam egy vadidegen lányt és beszélgettünk egy fél órát?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert úgy érzem, és ebben más is megerősített, hogy bűnt követtem el. Ugyanis a lányt azért szólítottam meg, mert tetszett, és ha nem is akartam egyből felszedni, de mindenképpen szexuális indíttatásból szólítottam meg, ez tény. És úgy tanultam, hogy keresztény ember csak akkor közeledhet lány felé, ha a leendő feleségét látja benne, és az a célja, hogy megnősüljön. Én viszont ezt a lányt nem akartam feleségül venni, hiszen valószínűleg nem is vallásos, előtte nem is ismertem, úgyhogy egy ilyen házasság igen nagy valószínűséggel csődbe menne. Nem láttam sehol leírva, de úgy érzem, hogy keresztény férfinak nem szabad vadidegen lányokat megszólítani. Szerintetek bűnt követtem el ezzel?
2017. júl. 5. 12:41
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%
Apa kezdődik (:
2017. júl. 5. 16:58
 12/48 anonim ***** válasza:
100%
Téged öreg már behálóztak rendesen, de nem a nők, hanem a sátán.
2017. júl. 5. 17:17
 13/48 A kérdező kommentje:
Elég szomorú, hogy a mai korban már sátánizmusnak számít, ha egy férfi igényes. Nem is tudom minősíteni. Miféle kor ez? És jönnek itt mindenféle példákkal, hogy Jézus is szóba állt ezzel is meg azzal is. Persze, így igaz. De egyiket se akarta feleségül venni, ez is igaz. És én is ismerem a Bibliát, ajánlom figyelmetekbe Keresztelő János lefejezésének a történetét, akinek a halála végül is egy büdös kván múlott, aki behálózta a királyt. Mert a kvának és az anyjának nem tetszett, hogy János rávilágít a bűnükre. És a király bűnére is persze, de a király azért tudta magáról, hogy bűnös, ezért nem is merte odáig bántani Jánost, mert tisztelte. De ez a két vérszomjas kva csak azt leste, hogy mikor veszítse el, mert bökte a csőrüket, hogy valaki különb náluk. Ennyit az aranyos kis kvákról, akiket szeretni kellene állítólag. Azt pedig Szent Pál írta, hogy aki parázna nő tagjává teszi magát, az tulajdon teste ellen vétkezik. Ennek is bárki utána kereshet a korintusi levélben (asszem az első korintusi levélben, de erre már nem emlékszem biztosan). Szóval ennyit az aranyos kis ártatlan parázna nőkről.
2017. júl. 5. 17:52
 14/48 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

"és rendszerint a tapasztalatlan, kissé önbizalomhiányos férfiakra hajtanak"

Én nőként bátran kijelenthetem, hogy soha a büdös életben nem hajtottam nyámnyila, anyám asszony katonája férfinak nevezett hímnemű lényre.

2017. júl. 5. 19:57
 15/48 A kérdező kommentje:
És más fajta férfira hajtottál, vagy inkább megvártad, hogy a férfi kezdeményezzen? És akkor sem kellettek a nyámnyila férfiak, mikor már nem voltál szűz? Vagy még most is az vagy? Egyébként szerintem ha valaki megelégszik a kipróbált nőkkel, az egy jele annak, hogy igénytelen férfi, és még lehet, hogy ahhoz is van önbizalma, hogy megszólítsa, de ahhoz már abszolút nincs, hogy egy RENDES lánynál kezdeményezzen. Már csak azért sem, mert tisztességes lányoknál nem lehet azokkal a módszerekkel kezdeményezni, mint tisztességteleneknél. Pl nem lehet csak úgy a vonaton leszólítani, mert akkor elküld a fenébe, mert egy jól nevelt lány nem társalkodik vadidegen férfiakkal.
2017. júl. 5. 20:06
 16/48 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kèrdező. A szűzlány vs. bukott nő fètisedet, továbbá a szex- ès bűnmániádat mi nem tudjuk meggyógyítani. Keress fel szakembert! Komolyan!
2017. júl. 5. 20:57
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, nem bántásnak szánom, de elárulnád, melyik évszázadban élsz? Mert hogy nem a huszonegyedikben az holt biztos.

Kétszáz évvel ezelőtt is rugalmasabban gondolkodtak szép hazánkban, mint amit te itt leírtál.

Egyébként azt javaslom, ne nagyon keresd a kapcsolatot lányokkal, sőt, mivel a hihetetlenül veszélyes meleg férfiakból is egyre több van, akik szexuális felbujtásnak vehetik bármelyik mozdulatod, egyáltalán senkivel, amíg nem vagy tisztában azzal, mi a különbség egy ismerkedős baráti beszélgetés, flörtölés és nyomulás között.

2017. júl. 5. 20:58
 18/48 anonim ***** válasza:
Ó egyébként gratulálok, hatalmas mellszélességgel vallod magad hihetetlenül kereszténynek, és durvábban káromkodsz, mint az egész iroda munkaidőben.
2017. júl. 5. 21:00
 19/48 anonim ***** válasza:
Szakosodjatok és sokasodjatok él munkások :D na amugy ha tényleg ugy érzed ezt hogy bűnt követtél el nézd más szemszögből tegyünk félre a bibliát isten azért teremtett hogy szaporodj házaság ide vagy oda mondhatni ez egy kod amit isten programozott beléd hogyha ezt tagadod meg akkor az nem olyan mintha istent tagadnád meg?!
2017. júl. 5. 21:07
 20/48 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem, hogy ha nem kezdeményezel beszélgetést, akkor hogy tervezel megismerkedni egy szűz lánnyal?
2017. júl. 5. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!