Ha egy ateista Istennek tetsző életet él erkölcsi értelemben, akkor mi lesz a sorsa?
Egy ateista nem tud Istennek tetsző életet élni.
Mivel nem ismeri azokat az elveket, és azt, hogy nem hiszi el Isten létezését már eleve kizárja hogy közeledjen hozzá, és hitet gyakoroljon benne.
egyébként is a hit, nem elég mert az ördög is hiszi, illetve tudja hogy van Isten még is halálra van ítélve.
(Héberek 11:6) 6 Hit nélkül pedig lehetetlen Isten kedvére lenni, mert aki elébe járul, annak hinnie kell, hogy ő van, és hogy megjutalmazója lesz azoknak, akik komoly igyekezettel keresik őt.
Nem tudom ki, hol vagy miben mondta ezt először, de szerintem ez valahogy így megy:
- Én nem hiszek Istenben.
- Nem baj, ő hisz benned.
#4-es. Ez zseniális. :)
#1-es ment a zöld
@Kérdező
Miért szimpátia alapján értékelsz? Feltettél egy dogmatikus kérdést, konkrétan kaptál rá egy újszövetségi idézetet.
Kedves "Nás Páng"!
Nem a kérdező értékel, hanem, mindenki, aki be van jelentkezve...
Nás Páng:
Az ateista nem tud Istennek tetsző életet élni válasz nem újszövetségi és nem tudományos. Egyszerűen hogyne tudna azt élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!