Kezdeményezhetek egy Jehova Tanúja férfinál úgy, hogy én nem vagyok Jehova Tanú?
A tanácsotokat szeretném kérni, hogy mitévő legyek.
A helyzet az, hogy elkezdett érdekelni egy Jehova Tanúja férfi és el szeretném neki mondani őszintén az érzéseimet. (Az az igazság, hogy, ha szerintem nem teszem meg ezt a lépést, akkor tényleg lemondhatok róla, meg ugye akkor bennem marad az a kérdés, hogy mi lett volna ha?...)
Szeretném, ha leginkább a kérdésemre jönne válasz, és nem a vallást támadnátok sokan. Én sem vagyok Jehova Tanúja, de ha ez kell, hogy együtt legyek a férfivel, akkor én azt is bevállalom.
Na pont az ilyen válaszokat szerettem volna elkerülni...
Én azért tettem fel ezt a kérdést, hogy tanácsot kérjek a Jehova Tanúitól vagy olyantól, aki nem az, de jól ismeri ezt a vallást.
Szervusz.
Igen mond el neki, az őszinteség kifizetődőbb.
S nem vesztesz semmit, így hamarabb tudod meg mi vár rád. s még dönthetsz.
Az is lehet, hogy a Testvér, nemet mond, mivel mi Tanúk a Biblia tanácsa szerint az Úrban házasodunk, vagy is igyekszünk, hogy Tanúk közül válasszunk házastársat.
Persze jól gondold át, mert az életünk teljesen más, bár ugyan olyan tökéletlen emberek vagyunk, mint bárki.
Egy házasságban pedig együtt kell működni, hogy gördülékeny legyen és boldog.
azért Tanúnak lenni, mert valaki tetszik, nem biztos, hogy elég ok.
Kérdezd meg magadtól, biztos hogy végig tudod csinálni?
Itt nem lehet csak úgy elválni,
Igazából érdemes lenne, amit javaslok, hogy ismerd meg Jehova tanításait, és akkor tudni fogod, tudnál-e ezek szerint élni.
Így sem a saját, sem a Testvér életét nem kockáztatod.
Sok sikert kívánok
jehovatanui.blog.hu
Itt érdekes kis sztorik vannak a szektáról. Ne akarj oda bekerülni egy pasi miatt! Csak jót akarok neked.
Kedves living witness!
Köszönöm a válaszod!
Az lenne a kérdésem, hogy mindenképpen kizáró ok az, hogy nem vagy Tanú?
Illetve, hogyan tudnék jobban tájékozódni a vallásról?
Egyáltalán nem kamu a kérdés.
Nézd így alakult.. az érzéseinknek nagyon nem tudunk parancsolni. Nagyon vonz ez a férfi és ha az kell a vallásnak is adnék egy esélyt. Hiszek Istenben, szeretem olvasgatni a Bibliát, nem élek kicsapongó életet... Így lehet könnyen tudnék azonosulni a vallással.
Egy komoly férfinak bármilyen vallású, legfeljebb szexre kell egy olyan nő, aki felajánlja magát neki! De ha jól tudom, akkor a Jehovák házasság előtt nem szexelnek.
Keress magadnak valaki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!