Timtam kérdése:
Mit gondoltok Jehova Tanúiról? A megjelenésük, viselkedésük, meséik? :DD
Figyelt kérdés
Jehova tanúi,szektások,mesék2017. máj. 23. 00:05
2/8 anonim válasza:
Ugyanazt, mint amit a te megjelenésedről, viselkedésedről és hitrendszereidről.
3/8 anonim válasza:
A kérdés egyből ellenük uszít amit nem díjazok! Se velük se ellenük azaz udvariasan továbbküldöm őket, beszélni nem fogok velük soha! Ha zavarnak te is tedd ezt.
Van egy ilyen vicc: "Bácsi akar ön Jehova tanúja lenni? Nem láttam az esetet."
4/8 anonim válasza:
Átlagot tekintve a Jehova tanúi elég buta emberek.
5/8 anonim válasza:
Nem szabad mások felett ítélkezni, még akkor sem ha nem értünk egyet a másik ember hitével, személyiségével. Ha valaki úgy érzi joga van nevetség tárgyává tenni egy másik embert, vagy a hitét, az nyilván valóan nem békében, és szeretetben él, legfeljebb képmutató, és felületes szeretetben. Én sem értek egyet velük, de már egy ideje úgy látom, hogy tekintsenek rám hitehagyottnak, tévelygőnek, sátán által vezetettnek, bárminek is a szervezetük miatt, én nem fogom őket kritizálni.
6/8 Ozmium42 válasza:
2 Jehova tanúja alapján:
Megjelenésük: elegáns
Viselkedésük: kissé erőltetett, érezhetően betanult
Meséik: manipulatívak, marketing ízűek
7/8 A kérdező kommentje:
Ozmium42
Teljes mértékben eggyetértünk:D
2017. máj. 23. 18:25
8/8 anonim válasza:
Vidiripi
timtam! Inkább azon gondolkodj el hogy tudsz e valahogyan segíteni Jehova tanúin hogy felismerjék a helyzetüket! Mert segítségre szorulnak de nem nem is tudnak róla.
A többit nagyon jól megfogalmazta Ozmium42.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!