Ha Isten teremtette a világot és kezdetben sötétség volt akkor a sötétséget ki teremtette?
Ugyebár a sötétség az nagyobb mint a fény a fényhez mindig energia kell Istent is teremtették az aki a sötétben lakik,hogy lehessen egyensúly ?! De az is lehet Isten világosba és sötétbe is tud létezni .Akkor Isten semmi más mint egy energia.Mi 3 részből állunk Szellem test Lélek .Lelket istentől kaptuk mi bevan zárva a testbe szellem semmi más mint az intelligenciánk a beszédképességünk
másképpen a lélek a motor! a mechanika meg a szellem!
Sajnos nagyon sok elméletem van a létezésekről
de erre a kérdésre kíváncsi vagyok mit feleltek
Kedves Mojjo!
Amikor kitettem a nevem,sosem válaszoltak arra amit írtam,csak lepontozak.
Amiótan letiltottam a nevem kiírását,leállt a lepontozás,és válaszolnak gondolataimra.
Legtöbb válaszoló,max a nevet,vagy %-ot nézi,és kapásból minősít.
Így működik az előítéletesség.
29. Hsz!
Ha nincs isteni megváltás szerinted,akkor neked semmi közöd a Megváltóhoz!Miért idézgetsz érvelésként attól,akiben nem hiszel?
Az az érzésem,neked egyetlen célod a zűrzavarkeltés!
Mojjo:
"Na igen, ezért jó az, amikor valaki még egy anonim nicknevet sem mer felvállalni... Nagyon frankó, hogy nem csak névtelen mindkét fél, de a százalékaik is megegyeznek..."
Anonymus... ezen a nicken írogattam itt mindig is. De megkaptam az ívet errefelé, hogy milyen bunkó vagyok, mert meg merem különböztetni magamat másoktól. És ehhez azt a nevet használom, hogy névtelen. Aztán most nem használom, gondoltam kipróbálom.
---
"Ha nincs isteni megváltás szerinted,akkor neked semmi közöd a Megváltóhoz!Miért idézgetsz érvelésként attól,akiben nem hiszel?
Az az érzésem,neked egyetlen célod a zűrzavarkeltés!"
Jó, hát ezt még leírhatod párszor, akkor sem lesz igaz. Elismételheted 50.000x akkor sem lesz igaz. Az meg, hogy kiben hiszek és kiben nem, hadd döntsem már el én, ne pedig te, vagy egy könyv, amit halottak írtak, egy halott fára, a jövő halottainak.
Én az életben hiszek, és az én példáim és írásaim az életből vannak. Az, hogy Jézus ezeket tisztán megfogalmazta, más kérdés. Idézni pedig azért idézem (ismétlem csak és kizárólag Jézust), mert te csak a bibliai írásokban hiszel. De azon kívül nem tudsz semmit a világról. És így eléggé nehéz bármiről is komoly "vitát" folytatni.
---
Anonymus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!