Ha Isten teremtette a világot és kezdetben sötétség volt akkor a sötétséget ki teremtette?
Ugyebár a sötétség az nagyobb mint a fény a fényhez mindig energia kell Istent is teremtették az aki a sötétben lakik,hogy lehessen egyensúly ?! De az is lehet Isten világosba és sötétbe is tud létezni .Akkor Isten semmi más mint egy energia.Mi 3 részből állunk Szellem test Lélek .Lelket istentől kaptuk mi bevan zárva a testbe szellem semmi más mint az intelligenciánk a beszédképességünk
másképpen a lélek a motor! a mechanika meg a szellem!
Sajnos nagyon sok elméletem van a létezésekről
de erre a kérdésre kíváncsi vagyok mit feleltek
Már el is követtél egy nagy bakit az elmélkeséedben mert a szellem és lélek fogalmakat tök fölösleges két különnek venni. Ugyan az a szellem mint a lélek.
Annyi hogy a lélek inkább vallásos míg a szellem materialista tudományos meghatározás.
Van szellemi munka amit a jog is elismer de nincs léleki munka.A pszichológia azt jelenti lélektan vagyis a lélekkel foglalkozó tudomány de nem tudod megkülönböztetni a szellemtől mert ugyan az ez is.
A nagy elmélkedésedben a legnagyobb baleset amit elkövethetsz ha elkezdesz a biblia szövegén rágódni .Ezeknek a szövegeknek szó szerint semmi értelmük nincs de ha minden áron bele akarsz bolondulni akkor sok olvasást megspórólsz magadnak ha megnézed yutubon kenneth howind baromságait. De inkább ne tedd ,ha gyenge a kritikai képességed eljuthatsz nagy barnabás féle lapos föld josua meg jehova imádataig ,na az alatt már tényleg nincs semmi. :D
Kérdező! Jogos! És van is rá idézet a Bibliából:
Ézs 45,7
Ki a világosságot alkotom és a sötétséget teremtem, ki békességet szerzek és gonoszt teremtek; én vagyok az Úr, a ki mindezt cselekszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!