Ki az akit érdekelne ez a történet?
Armanda of the Darkness
A kezdetek kezdetén, mielőtt még nem volt fény, nem volt isten, nem volt semmi, létezett egy lány, aki leírhatatlan erővel rendelkezett, ő volt a sötétség.
Amit isten létrehozott, ő egyből elpusztította, egy tökéletes világot akart teremteni, fájdalmak és háborúk nélkül.
De becsapták…
Isten és az angyalok bezárták őt egy pecsétbe…
De most!..Kiszabadult és veszélyben a világ.
Amikor a fények kialszanak, utolér a sötétség
Egy lány, aki legyőzhetetlen..
Egy átok, amely bebörtönzi..
Egy pecsét, amely befolyásolja az életét…
Egy nő, aki bosszúszomjas, és a célpontja isten…
Sokan támadják őt azért aki..
Angyalok, démonok…
De, csak mert senki sem tudja az igazságot..
Ha a reményem elhanyatlik, ha a lélegzetem lelassul, ha nem marad más, csak a sodródás, ki fog a sötétbe is követni? Lesz valaki, aki meglátja a szemem mélységeit? Lesz valaki, akit érdekelni fognak a fájdalom vájta hegek a csuklómon? Lesz valaki, aki engem akarna megismerni és ne a fantomlányt, akit létrehoztak az utálóim?
De ha valaki igazán ismerne, tudná a különbséget. Tudná, hogy mikor emelem fel a falaim. Akkor a legerősebbek a robosztus és erős falaim, amikor nevetek. Amikor nevetek az ellenem irányuló tűhegyes poénokon. Olyan poénok, amelyek a szívembe marnak...de nem mutatom. Nem mutatom, hogy gyenge vagyok.
Minden reggel, amikor a nap reménykeltően felragyog az égen...elvesztem a hitemet. Egy hitet, amely életben tartana. De ez eltűnt, elhalványult, akárcsak a köd és a sötétség, ahogy a Nap elbukkan a horizonton. De a köd felszállt, még évekkel ezelőtt. amikor a bántalmak miatt elvesztettem önmagam.
Csend öleli körül széttört testem és béklyóba vonja. Szívem hevesen ver, a rettegő vad ritmusában. Semmi más nem hallatszik a sötét helyiségben, csak a vérem dobolása és lusta vízcseppek koppanása a kövön.
Fekete, csillogóan fényes és erős tollakból álló gyönyörű szárnyaim véresen, szakadtan és szánalmasan lógnak az oldalamon. Egész testemet vágások és horzsolások borítják, mindegyikőjük végigperzseli a hófehér bőrömet fájdalommal. Sötét hajam mocskos és kócos csimbókokban hullik a vállaimra. Testemet mindössze egy rongy takarja.
Ilyen voltam én, amikor mindenki utált, csak mert a szánalmas pletykákra hallgatott…
De most minden megváltozott.
Elmesélem neked az életem, tarts velem, ha érdekel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!