Érdekelne egy Hobbit fanfiction?
Figyelt kérdés
Valaki még kapható egy ilyen sztorira? :)2015. aug. 30. 20:43
1/19 anonim válasza:
Nézd, valaki biztosan. Olyan nincs, hogy senki sem. De ha szeretnél ilyet írni, akkor első sorban magad miatt csináld és ne mások miatt.
3/19 A kérdező kommentje:
Ment a pacsi :) Már 10+ fejezet fel van töltve a netre, csak mivel én is innen keveredtem a kedvenc fanficemhez, gondoltam, hátha akad érdeklődő.
2015. aug. 30. 23:21
5/19 anonim válasza:
Egy jól megírt fanfiction érdekelne, aminek a történetében van valami "plusz" is, nem csak az események újbóli leírása egy másik szereplő szemszögéből, vagy valami hasonló... Sajnos ilyenből elég kevés van.
Ja, és inkább a könyvre támaszkodjon (a Tauriel névtől sikítógörcsöt kapok).
6/19 anonim válasza:
Engem nem.
A fanfiction lényege, hogy egy ismert történet folytatását meséli el.
Jobb folytatást írnál a Hobbitnak, mint a Gyűrűk ura?
:-)
7/19 anonim válasza:
Én írtam egyet, a magam örömére és nem azért hogy másoknak megmutassam. Arról szól, hogy egy varázslat/csoda segítségével beléptem a Hobbit című filmbe, vagyis Középföldére... Ez egy Én-központú történet Középföldén, a Hobbit film karaktereivel. Én nagyon szeretem, mert örömet okoz írni erről, de nem áll tervben feltárni a nyagyközönség előtt. :)
8/19 anonim válasza:
"Én írtam egyet, a magam örömére és nem azért hogy másoknak megmutassam..." - De ha így van, akkor mi értelme a kérdésednek?
9/19 anonim válasza:
Kedves utolsó, 7. vagyok. Nem én vagyok a kérdező. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!