Tudnátok nekem nagyon jó Drarry fanfiction-öket küldeni?
Figyelt kérdés
Eddig csak egyet olvastam, a Titkokat, az nagyon tetszett, de sajnos nem találtam másikat, ami tetszett is.2015. aug. 24. 19:30
2/4 anonim válasza:
Pont a Titkokat olvasom, úgyhogy azt akartam neked küldeni, de akkor itt vannak mág jók:
Cigánykaraván (ez a másik kedvencem a Titkok mellett
Nincsen rózsa Malfoy nélkül
Titkos szív
Forduljon egyet a világ (ez még nem drarry, de a folytatása, a Forduljon még egyet a világ az)
Freudi elszólás
Dragon Tamer
Batman
3/4 anonim válasza:
Az Egy Malfoy íze c. sztori eddig a legjobb amit olvastam, én nagyon-nagyon szeretem. Még jó a Macskaszelídítő, vékony jégen, a kitartás gyümölcse, éjfél. Ezeket mind megtalálod a Merengőn!:)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm:) a Macskaszekidítőről tudnál esetleg egy linket küldeni? Nem találom :(
2015. szept. 24. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!