Melyik a legjobb hg/pp v. Hg/dm fanfic a merengon?
Nos én Dramione világban utazom, abban tudok segíteni. Az, hogy melyik a legjobb szerintem teljes mértékben ízlés kérdése, de elmondom az én véleményem. :) Nekem abszolút kedvencem a Hello Idegen, a Hírnév, az Enchanting és a Devortium Mentis, bár sajnos egyik sincs befejezve. Ezen kívül szeretem a Mámor vagyok címűt, bár ez attól függő, hány éves vagy :D. És Nyx-nek is jó írásai vannak.
És ha nem nagyon nagy pofátlanság, ha az, várom a kioktatást nagy szeretettel, én is ebben a témában írok, és bár nem a legjobb, de örülök bármilyen véleménynek, a nevem Sanir.
Viarára rákerestem neked, íme: [link]
Remélem, segítettem :)
Koszi!!
Am viararol azert kerdeztem mert mar 2009 ota nem folytatta az irasat pedig nagyon jo volt, es hogy mi tortent vele?
Első vagyok.
Hát, azt sajnos nem tudom megmondani... nekem is van pár író, akiről érdekelne, hova tűntek :D
Jó olvasást! :)
Nem merengős, de szerintem jó: [link]
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!