Tehát akkor miért nem imádják Jézust a tanúk?
A világban volt,+ és a világ őáltala jött létre,
imádjátok hát Azt, aki az eget, a földet, a tengert és a vizek forrásait alkotta!”
Made by jw.org

Miért is vagyok lepontozva? 🤔 Jézus semmit sem teremtett, ő csak egy marketinges előljáró. Meg gyógyított pár embert és útjára indította ezt a hazug vallást, amiben annyi paradox van, ahány rozsdás vason a lyuk. 😏 A Biblia számtalanszor át lett írva, és ki tudja mi áll az eredeti írásban. Aki a kereszténységben hisz az nem Istenben hisz, hanem a vallásban.
Ahogy Isten mondja: Ne engem imádj, mert az szemitizmus.

Kezdjük azzal, hogy pontosan a kérdésre válaszoltam, de nem csak én, hanem a többi nullásra értékelt is, és aki igazán tudatlan az TE vagy!
Nem feltűnési viszketekségből, hanem lexikális tudásból válaszoltam, mert nekem az is van. Vallásos létedre nem tudtad, hogy már többször is átírták a Bibliát? Vagy tagadod? Mond csak már meg hol is tévedtem én? Hol van az a rakás hülyeség? 🤔 Tudatlanság az, amikor egyesek összetévesztik a teremtőt a teremtéssel (pláne, hogy a saját vallásuk) Ez egy kissé vicces. 😏

Isten nem három féle alak.
Mert amikor a Fia a Földön járt, mint Teremtésének kezdete, feltámasztotta Őt.
ennél fogva két személyről beszélünk nem egy személy három alakjáról.
Jézus mindig is Az atyjáról úgy beszél mint Teremtőről, akitől Tanult, és azt teszi amit az Atya tanított neki, vagy amit mondott.
Érdekes lenne ha egy Isten egyik alakja tanítja a másik alakját.
Jézus rész vett a Teremtésben nem egyedül Ő maga teremtett, és az élet sem Jézustól van hanem az Atyja a forrása.
Jézus is Tőle kapta az életet, S Jézus esetében senkit nem használt fel mint a többi teremtés esetében. ezért nevezi Fiának.
Sajnos ezt köszönhetjük az isz.e hamis tanítás beszivárgásának amit a "pogányok" miatt tettek "Kedves Konstantin császár segítségével, aki nem volt soha keresztény.

Egyébként érdemes megfigyelni ezt :
„A világ megalapítása”
mit jelent „a világ megalapítása” kifejezés,
az emberek életéhez és tevékenységéhez kötődik, vagyis „a világ megalapítása” alatt az emberiség kezdetére kell gondolni, nem pedig az élettelen teremtésmű vagy az állatvilág kezdetére.
A Héberek 4:3 azt mondja, hogy Isten teremtői munkái „be voltak fejezve a világ megalapításától fogva”, nem pedig azt, hogy el lettek kezdve. Mivel nyilvánvalóan Éva volt Jehova földi teremtési munkái közül az utolsó, a világ megalapítása nem történhetett az ő megteremtése előtt.
A ’megalapítás’ jelentésű görög szó (ka·ta·bo·léʹ) betű szerint azt jelenti, hogy ’(mag) ledobás(a)
Vagyis a „világ megalapítása” kifejezés nem a fizikai világegyetem megteremtésének a kezdetére utal, ahogy a „világ megalapítása előtt” kifejezés sem a fizikai világegyetem megteremtése előtti időre értendő
Ezek a kifejezések arra az időre utalnak, amikor az első emberpár, Ádám és Éva – miután ki lettek űzve az Édenből – ’megalapították’ az emberi fajt.

#14/#15
Most nem tudom eldönteni, hogy csak eltévesztetted a kérdést vagy erre a kérdésre akartál e válaszolni? :D A válaszaid tele vannak ellentmondással, mint mondjuk a teremtés kezdete meg ilyesmi. Fogadok, hogy te zöldet fogsz kapni, mert ugyebár szektán belüli vagy. :DDD

" Miért nem azt írja, hogy "Teremtettek az Ő képmásukra" "
Írja, Living: "Teremtsünk embert a mi képmásunkra".

Hogy lehet még is, hogy egy személynek tulajdonítja a Teremtést?
Miért nem azt írja, hogy "Teremtettek az Ő képmásukra"
Kedves Living Witness, sok helyen írja a Biblia, hogy Isten a saját képmására teremtett bennünket embereket. Láthatod ezt: 1Mózes 1:26-ban, ahol az Atya azt mondja: "Akkor ezt mondta Isten: Teremtsünk embert a magunk képére és hasonlóságára." Sajnálom mindig, hogy próbálkoztok cáfolni azt, amit a Biblia ír, de soha nem jött még össze, azért mert az Őrtoronyt veszitek alapúl és NEM a Bibliát, amit kéne! :)

Livingnek a Bibliai idézetek és helytelen idézgetés kiszorította az agyában azt a részt, amiért a logikus gondolkodás felelős. :D
Kedves kérdező neked csak annyit mondanék, hogy te aztán hozzá tudsz szólni a kérdésedhez, csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!