Jehova el fogja pusztítani azokat, akik imádják Jézust?
A kérdés jó, elgondolkodtató. Én imádom Jézust, nem akarok elmaradni az összes angyal mögött. De ha ez hoz rám pusztulást, ám legyen, vállalom.
Az elsőnek: az internet korában, amikor már az összes hazugság, amit tanítanak, ellenőrizhető, nem hinni Istenben jó nagy ostobaság.
A problema az, hogy a Jehova, aki imadnak, nem azonos a valodi Istennel (Vagyok Aki Vagyok). Ugyhogy teves folfogasra epul ez a hit.
A valodi Isten nem lehet bosszuallo, ez emberi tulajdonsag. Nem jottetek meeg ra?? Emberi modra kepzelitek el Istent, vegyetek mar eszre! Isten maga a tokeletes Szeretet!
Szia
Kedves Kérdező
Azért nem értelek téged sem. Ott van a Biblia a kezedben, és fel teszel kérdéseket, amik benne vannak a bibliában.
E helyett megkérdezel egy ember csoportot, akik Jehovát imádják és Jézust ismerik el kinevezett királyuknak,
Mit akarsz elérni?
Balhé kell?
De tudod mit válaszoljon erre Jézus akit Te imádsz, és nem akarod elolvasni vagy megérteni amit mondott.
(Máté 7:21) 21 Nem mindenki fog bemenni az egek királyságába, aki azt mondja nekem: »Uram, Uram«, hanem az, aki cselekszi égi Atyám akaratát.
Ebben a versben Jézus azt mondja, hogy lesznek akik Uruknak fogadják vagy vallják Őt vagy is Jézust, de ezek közül nem mindenki mehet be még sem a királyságba.
Miért?
A vers szerint azért mert nem elég elismerni, vagy hinni Jézust Úrnak, hanem az Atya akaratát is cselekedni kell.
Jézus a továbbiakban ezt mondja:
(Máté 7:21, 22) . . .. 22 Sokan mondják majd nekem azon a napon: »Uram, Uram, nemde prófétáltunk a te nevedben, démonokat űztünk ki a te nevedben, és sok hatalmas cselekedetet vittünk véghez a te nevedben?«
Jézus itt nem tagadja, hogy azon a napon sokan érvelnek majd azzal, hogy Jézus nevében tettek némely dolgokat, sőt hatalmasnak tűnő dolgokat, mint a Démon űzés, vagy igehirdetés, stb
ennek ellenére Jézus ezt mondja ezeknek az embereknek:
(Máté 7:23) 23 De én akkor megvallom nekik: Soha nem ismertelek titeket! Távozzatok tőlem, ti, akik törvénytelenséget műveltek!
Jézus nem fogadja el ezeket a tetteket, és törvénytelenségnek hívja, hogy az Ő nevében tettek ilyen olyan dolgokat.
s hogy miért, arra mint olvasható, a 21. vers adta meg a választ:
Nem az Atya akaratát tették.
Jézus sem a saját akaratát tette, hanem az Atyjáét.
Ennél fogva Jézus elvárja, hogy a követői is ezt tegyék.
Na persze ehhez ismerni kellene az atyát, és az akaratát is.
Ám sokan nem ismerik nem is akarják, hiszen Jézust tartják az Atyának is meg a fiúnak is
s ezt köszönhetik azoknak akik évszázadok óta ezzel tömték tele az emberek fejét. S ez a vers is bizonyítja, hogy Jézus nem így gondolja....
ezért érdemes lenne elgondolkodni, hogy ha ez a vers erről szól, akkor mit kellene tenni?
A biblia és Jézus pedig nem hazudik.
Katy Weaver
Talán még annyit kedves kérdező, hogy az ítélkezést Jehova a kinevezett királyának Jézusnak adta.
ennél fogva Jézus, mint a királyoknak királya és az Uraknak Ura, fogja az ítéletet végre hajtani azokon akik nem voltak engedelmesek.
erről a Jelenések könyve is beszámol ami neked is ott van a kezedben.
Ezért aztán most szidhatnád Jézust is,
(Jelenések 19:15, 16) 15 És szájából éles, hosszú kard jön ki, hogy azzal sújtson le a nemzetekre, és vasvesszővel fogja terelni őket. Ő tapossa a mindenható Isten dühödt haragjának borsajtóját is. 16 És felsőruháján, igen, a combján egy név van felírva: királyoknak Királya és uraknak Ura.
A nemzetek meg fogják tudni az igazságot s kérdezd meg ez mit jelent?
s most képzeld el, hogy azok akik most Jézus vallják uruknak és nem elég a vers szerint, mi lesz azokkal akik más "vallásban" Isteneket imádnak mint a Budhizmus, hinduizmus, Krisna, Sintó stb....
Nem véletlen mondja a jelenések könyve, hogy a földön élők nagy része lesz elmarasztaló ítélet alatt.
Csak az agyat kellene használni, és rájönni hogy a hamis vallás világbirodalma "Nagy Babilon", az összes "vallást" magában foglalja amik nincsenek összhangban Jézus tanításával és az Atya akaratával.
s akkor megkapod a kérdésedre a bibliából a választ, és nem kell kérdezősködnöd.
"Mit akarsz elérni?
Balhé kell? "
Az én békémet adom nektek tisztelt Katy Weaver.
Meg egyébként sem vagyunk benne biztosak, hogy mi a tanításaitok, így jobb tőletek hallani az igazat és általatok megismerni Jehovát.
Mert sokan teljesen mást olvasunk ki a könyvből, mint ti. Igazam vagy, vagy igazam van?
Vajon miért? Mert szellemileg vakok volnánk? Mitől?
"Jézus nem fogadja el ezeket a tetteket, és törvénytelenségnek hívja, hogy az Ő nevében tettek ilyen olyan dolgokat."
Milyen dolgokat tettek? Mit nem fogad el Jézus? Mi köze van ennek az imádathoz?
"zért érdemes lenne elgondolkodni, hogy ha ez a vers erről szól, akkor mit kellene tenni? "
Mi kedves Katy? Mi nem elég Jehovának és mire van még szüksége?
Csak az a baja, hogy egyesek összekeverik Jézussal? Ez az imáadat? (amit elítél?)
Egy másik kedves válaszoló írta, hogy:
"Isten maga a tökéletes Szeretet!"
Egyetértek vele. Viszont az szeretet, ha végig nézzük, ahogy a szeretteinket leépítik?
Nem szabad megvédeni őket?
A kérdés adott kedves Katy.
A kedves ötödik válaszoló szerintetek halált érdemel-e és ha igen, akkor miért?
Mert szerintem nem.
Engem nem zavar, hogy nem istenítitek Jézust (ha ezt jelenti nektek az imádat). Bár senki nem írja meg, hogy mi az imádat.
Engem az zavar, hogy hülyeségek és jelentéktelen dolgok miatt meg kellene meghalni bárkinek.
Jézust sem egy eszement baromnak képzelem el, aki minden jó embert lemészárol, mert szerették őt (is).
Egyébként látom, hogy az hamis vádak ellenetek, hogy Jézust nem tisztelitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!