Van itt olyan ember vagy család, aki a sikerét a vallásnak köszönheti?
igen
ateista vagyok, "isten majd megsegít" hülyeségre nem vártam, hanem tettem érte és lám sokat elértem bizonyos téren...
24F
Olvass egy kis viking mitológiát és történelmet, kedves kérdező, illetve Nagy Alfréd wessexi király története is elég tanulságos, akkor majd megtudod.
Amúgy mindenkinek más. Én úgy vagyok vele, ha hiszel benne akkor létezik, ha nem akkor nem. Ami engem illet, én deista vagyok. Isten létezését elismerem, de nem várom el tőle, hogy segítsen.
A hit egy tünetkezelő szer.
Többet árt, mint használ.
Azonban, igen, segíthet a vallás:
a mainstream "Kati vallása" (ha érted), meg még némelyik: jó biznisz.
Sose voltam vallásos, nem is hiányzik.
Enélkül is elértem egymagam a lényeges dolgokat, és egyre inkább fejlődök ezekben.
Utóbbi nagy,nagy baromságot írtál!
Hit nélkül nem lehet értékelhető életet élni!
Ha nem hiszem,hogy a mai napon elvégzett munkáért pénzt-megélhetést-kapok,hogyan indúljak el?
Ha nem hiszem,hogy képes vagyok elvégezni a dolgom,hogyan foghatok hozzá?
Én mindenképpen Istenfélelmemnek köszönhetem boldogulásom.
Nem állítom,hogy csak vallásomnak,de mindenképpen istenfélelmemnek.Az határozza meg értékrendemet,erkölcsi hozzáállásomat,kapcsolatrendszeremet.
A szabályok,a Krisztus által bemutatott"Szeretet Törvényrendszere".
Ezt a törvényrendszert a HN Adventista Egyházban tanultam,és most,egy református közösségben képviselem.
kereszténység
a legtöbb ember nehezen talál párt, ha sikerül gyakran össze sem tudnak házasodni ha mégis később elválnak, nekünk elvileg sokkal több "szűrőfeltétel" van, én mégis sikeres tudtam lenni a párkeresésben és a családalapításban
a munkahelyemen is és még más területeken is sokat segít az elv miszerint igyekezzünk mindenkivel amennyire lehet békés és jó viszonyt ápolni megértőek lenni és egyebek, így sok emberre számíthatok, és nincs bennem az a feszültség mint sok kolegámban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!