Amiért férjem azt mondja ne dolgozzak rossz ember vagyok?
Van 2 gyermekünk kis iskolások még. A férjem vállalkozó jol keres jol élünk stb.
Azt mondta míg kicsik a gyerekek ne dolgozzak mert ő ugyis keres annyit hogy megvagyunk belőle. Segítségem nincs mert ő általában messze van hetekig nagyszülők dolgoznak meg messze vannak. Így ugye minden rám marad a ház körüli munka kert favágás gyerekekkel minden stb. Nem panasz szeretek itthon lenni rendben tartani a dolgainkat ilyenek. Nem járok el sehova nem járok fodrászhoz maniküröshöz se. Kocsi sincs bicóval járunk mert 1 kocsi van az a férjemnél van.
Csak néha belegondolok hogy másoknak ez biztos szurja a szemét és milyen szar embernek gondolnak. A rokonságban is van aki szóvá teszi nem nekem a hátam mögött.
Rosszul érzem magam sokszor emiatt hogy én szar ember vagyok.
Ha nektek így jó, legyen.
De gondolj bele, mi lesz, ha egyszer dolgozni szeretnél majd. Az önéletrajzodban lesz 10-15 év kihagyás? Szerinted tudsz még valaha normális munkahelyen elhelyezkedni így? AKarsz egyáltalán?
Nekem az is furcsa, hogy "míg kicsik a gyerekek ne dolgozzak" "kis iskolások még."
Hát szerintem az iskolás gyerek már nem olyan kicsi, hogy ne dolgozz.
A fát meg lehet hasítva venni, és akkor max gyújtóst kell vágni.
És a háztartás sem foglal le 24 órát.
Ha nektek megfelel ez az élet, ne érdekeljen, mit mond más. Én nem tudnék így boldog lenni az biztos. Vannak barátaid/barátnőid? SZoktál kimozdulni néha?
Nekem olyan, mintha te lennél a "nevelőnő/háztartás vezető", és ennyi. Neked ne legyen magánéleted, és kész. Majd a férjed mászkál mindenfelé, járja az országot...
Miért lennél szar ember?
Dehogy vagy az ne mondj már ilyen hülyeséget.
Ha megtehetitek, miért ne tennétek meg?
Na meg otthon mindent megcsinálsz nem csak mereszted a seggedet.
Arról,hogy mások meg mit gondolnak szard le, persze tudom,hogy nehéz.
Az emberek csak irigyek semmi más, ők is szívesen lennének abban a helyzetben mint te.
Több évig éltem az államokban, ott ez teljesen természetes dolog, hogy a férj dolgozik, az anyuka meg a gyerekekkel otthon van.
Reggel elviszi őket suliba, utána elmegy körmöshöz, fodrászhoz, bevásárol stb, és ami durva,hogy ez mellet még nagy részüknek takarítója is van, ami már szerintem túlzás.
De ott ez teljesen elfogadott nem szolnak meg ez miatt senkit.
Bár ott a mentalitás is teljesen más...
Ebben csak a kiszolgáltatottságod a szar, érdekes hogy ebbe sosem gondolnak bele az otthon maradók.
Nulla vagy minimális munkaviszony, minimum nyugdíj, tehát automatikus anyagi függés a férjtől halálig.
Belegondolni is rossz, mindig más pénzére utalva élni, zsebpénzért kuncsorogni felnőtt fejjel. Lelkük rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!