Ti a bibliában, vagy az evolúcióban hisztek, és mi a véleményetek róluk?
Mojjo!
Igen.Van,sőt középiskolám,és általános iskolám is.Oda jártam okulni.
Ha úgy vesszük van egy tudományi evolúció,és egy istenhitű evolúció,akkor megnézzük melyikből van több:
Tudományi:
- a majomtól származunk
- a világegyetemet atomok hozták létre
Amiket nem tudtak meg, de kellene:
-az embereknél hogy alakult ki az önzőség, a káromkodás, és a rosszindulat
Hittudományi:
- a fennmaradt ereklyék, tárgyak stb.
- gondolom csak unatkozásból valaki nem csinált 4000 évvel ezelőtt egy istenhitet: a zsidót
Amiket nem tudtak meg:
-miért nem tudta megváltani úgymond a világot a káromkodás, rosszindulat.
Az emberek még kicsit sem fejlettek hogy pl.:időgépet csináljanak a menny és a föld közé,de még mindig kérdés.....ki hozta létre a világot? Én az istenben hiszek, most már mert tudok orgonálni is, úgyhogy annak a sok milliárd embernek lesz a dolga, hogy mit választanak
@54:
"Tudományi:
- a majomtól származunk
- a világegyetemet atomok hozták létre"
Hát ez erősen kettőből semmi. Egyrészt nem a majmoktól származunk, hanem az emberek és a majmok közös ősétől. Attól az őstől, ami pont annyira távol van egy csimpánztól, mint egy embertől. Másrészt a világegyetemet nem az atomok hozták létre. A világegyetem _mai formáját_ az ősrobbanás hozta létre. Az az ősrobbanás, aminél semmiféle atomokról nem beszélhetünk. Ráadásul a világegyetem létrejöttének a világon semmi köze az evolúcióhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!