Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ti a bibliában, vagy az...

Ti a bibliában, vagy az evolúcióban hisztek, és mi a véleményetek róluk?

Figyelt kérdés
Szerintem a biblia egy nagy mesekönyv. Az evolúcióra sokkal több bizonyíték van, bár olyat is olvastam, hogy valaki egyikben sem hisz.

2017. márc. 4. 17:47
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes egy hely lehet. Mit tanítanak ott, hogyan kell hiszékenynek lenni? Vagy hogyan kell tagadni olyan dolgokat, amelyekre milliónyi bizonyíték, gyakorlati megfigyelés, és gyakorlati alkalmazás is van?
2017. márc. 7. 19:51
 52/55 Alex Fly ***** válasza:
85%
Azt, hogy semmit ne higgy el csak úgy a semmire, hanem járj utána. Még akkor is, ha a közgondolkodás szerint megkérdőjelezhetetlen.
2017. márc. 7. 20:14
 53/55 anonim ***** válasza:

Mojjo!

Igen.Van,sőt középiskolám,és általános iskolám is.Oda jártam okulni.

2017. márc. 8. 03:44
 54/55 anonim válasza:

Ha úgy vesszük van egy tudományi evolúció,és egy istenhitű evolúció,akkor megnézzük melyikből van több:

Tudományi:

- a majomtól származunk

- a világegyetemet atomok hozták létre

Amiket nem tudtak meg, de kellene:

-az embereknél hogy alakult ki az önzőség, a káromkodás, és a rosszindulat

Hittudományi:

- a fennmaradt ereklyék, tárgyak stb.

- gondolom csak unatkozásból valaki nem csinált 4000 évvel ezelőtt egy istenhitet: a zsidót

Amiket nem tudtak meg:

-miért nem tudta megváltani úgymond a világot a káromkodás, rosszindulat.

Az emberek még kicsit sem fejlettek hogy pl.:időgépet csináljanak a menny és a föld közé,de még mindig kérdés.....ki hozta létre a világot? Én az istenben hiszek, most már mert tudok orgonálni is, úgyhogy annak a sok milliárd embernek lesz a dolga, hogy mit választanak

2017. ápr. 26. 21:50
 55/55 Mojjo ***** válasza:

@54:

"Tudományi:

- a majomtól származunk

- a világegyetemet atomok hozták létre"

Hát ez erősen kettőből semmi. Egyrészt nem a majmoktól származunk, hanem az emberek és a majmok közös ősétől. Attól az őstől, ami pont annyira távol van egy csimpánztól, mint egy embertől. Másrészt a világegyetemet nem az atomok hozták létre. A világegyetem _mai formáját_ az ősrobbanás hozta létre. Az az ősrobbanás, aminél semmiféle atomokról nem beszélhetünk. Ráadásul a világegyetem létrejöttének a világon semmi köze az evolúcióhoz...

2017. ápr. 26. 22:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!