Az akaraterő szelekciós tényező az emberi evolúcióban? Vagy állatiban?
Az emberi akaraterő emberenként változó nemcsak mértékében, hanem irányultságában is. Az ember ember, ha szelekciós tényező lenne az akaraterő, akkor lennének ember mivoltukban eltérő emberek.
Az állatnak nincs akaratereje, minthogy akarata sincs. Az akarathoz tudat kell. Amit tapasztalsz, az az ösztön.
"nekem is van elméletem" - ez kizárt. Véleményed lehet. Ha elméleted van, akkor az valamiképpen bizonyítottad, innentől állítás. Amelyet, ha közreadod, vagy megerősítenek, vagy megcáfolnak.
Valami nem akkor "igazolt" ha az eredeti tanulmányt linkeled (amely gyakran nem is egy tanulmány, és közel sem biztos, hogy sokan megértik). Egy link semmit sem jelent, hiszen ma az internet tele van egy ugyanazon dolgokról szóló, egymással ellentétes állításokkal. És annak megállapítása, hogy az idézet adekvát-e, néha nehezebb, mint utánagondolni.
"nekem is vannak elméleteim, de én arra gondoltam, hogy cikket idéztek, véleményekre ilyen formában nem vagyok kíváncsi"
Akkor miért itt érdeklődsz? A keresőben keress cikkeket.
Itt csak egyéni véleményeket fogsz találni. P***.
Az állattenyésztésben jelentős szerepet játszik az emberi akaraterő. (=mesterséges szelekció)
értelmezhetetlen a kérdésed
Arra gondoltál?
Heh?
nem elég erős az akaraterőd, hogy átsugározd a gondolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!