Ateizmusban nevelkedtet lányok ti mire alapozatok a hiteteket ami szerint nincs Isten?
Mindenkinek a hitet tiszteletben tartom!
Kort és nemet is kérnék hogy ha lehetséges! Természetesen privát üzenet küldése esetén is szívesen válaszolok!
Én 19 éves fiú vagyok.
Úristen...
Már látom is... Egy halom idézet a kreacionista, teremtéstudományos oldalakról, ahol minden idézetről ki fog derülni, hogy hamisítványok, soha nem mondta, nem úgy mondta, nem is ő mondta, hullára hülyeségek írása kreacionista csak névleg biológustól, kreacionistától...
De unjuk már ezeket... Nem? Tivald... böhhh. :(
Basszuskulcs! Nekem csak megadták ezt a linket, hogy itt reagálja legyek szíves erre meg arra a beírásra... de nem is olvastam eddig az alap-kérdést.
Lányok????
Jesszusom! Én ide írogattam? Tivald! Te nem lehetsz lány!
Én most úgy érzem magam itt a válaszaimmal, mint egy transzvesztita...:D
Nem vagyok lány!!!
:DDD
Izé... akkor, akkor ...engem is kereshettek privátban kedves lányok. Ám ha kérhetném, ezt csak ateista vagy nem ateista beállítottságúak tegyék. Figyelembe véve, hogy itt egy jóakaróm burkolt formában számomra megjósolta a túlvilági karrierem csúcspontjaként azt wellness kupon kiutalást, amely élménykondér fürdésre kötelez 100 Celsius fokon, így nem veszem zokon - lévén, hogy nincs már vesztenivalóm -, ha..., szóval az se baj, ha már nem vagy lány, kedves hölgy, aki majd priviben nekem...persze csak ha ateista-, vagy nem ateista vagy.. ez nagyon fontos!
:)
Tivald(#68): "A halál és a Hádesz kulcsai meg Krisztusnál vannak" - WAT? :P"
Tán a lányoknak szóló üzenetemből érthetővé válik, hogy a kedves topiktársunk mire utalt a maga cizellált, eufemisztikus módján...:D
Köszönöm szépen a válaszokat előre is kedves vagytok!
Bárki válaszát szívesen várom a lányokkal kapcsolatos dolog csak annyi hogy kíváncsi voltam hogy ők miért nem hisznek!
Kedves Cerevisiae!
"De unjuk már ezeket... Nem? Tivald... böhhh. :(" - Hát, jah. Igazából az a szomorú, hogy tökmindegy, hogy kinek milyen filozófiai gondolatát idézik... az még nem lesz temészettudomány. Az zavar leginkább, hogy ezt sajnos néhányan nehezen tudják átgondolni, azt jön a "tenemvagyolyannagytudós,kivagytehogymástmondjá'!".
Az már csak másodlagos, hogy ezen idézetek jó része a, félrefordított, b, kontextusából kiragadott, c, mint láttuk, esetekben nyíltan meghamisított.
De ez van. Ha engedünk, akkor szabadon terjedhet tovább a hülyeség, mint a "kételkedő Darwin", "a Kő az Öregapám", az "ID természettudományos", s a külön kedvenc: "Ha a majmoktól származunk, miért vannak még majmok?".
Én sem vagyok lány :D. De nem gáz, a Kérdezőt érdekelték a reakcióink, mint már párszor jelezte. :D
Ez a Hádész meg bzg, mikor jön majd Zeusz meg Afrodité?
No... a Hádésszel a vitapartnerem csak arra utalt (áttételesen, közben nem szakítva a keresztény hitével), hogy a helyemet bebiztosítottam a pokelban... A legutóbbi lányos megjegyzésemben tálalt magyarázatom, lehet, kissé túl lett bonyolítva?
Mindenesetre az arra kapott siralmasan alakuló értékelésből arra következtetek, hogy vagy az olvasóknak-, vagy nekem csapnivaló a humorom. :D
Es a tudomany kiutessel gyoz!:D
Elmeny volt olvasni az irasaitok, az meg kulon vicces volt ahogy szepen eltunedeztek a vallasos ervek miutan anyon lettek cafolva!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!