Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ateizmusban nevelkedtet...

Ateizmusban nevelkedtet lányok ti mire alapozatok a hiteteket ami szerint nincs Isten?

Figyelt kérdés

Mindenkinek a hitet tiszteletben tartom!

Kort és nemet is kérnék hogy ha lehetséges! Természetesen privát üzenet küldése esetén is szívesen válaszolok!

Én 19 éves fiú vagyok.

2017. jan. 24. 11:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 Cerevisiae ***** válasza:
68%

Úristen...

Már látom is... Egy halom idézet a kreacionista, teremtéstudományos oldalakról, ahol minden idézetről ki fog derülni, hogy hamisítványok, soha nem mondta, nem úgy mondta, nem is ő mondta, hullára hülyeségek írása kreacionista csak névleg biológustól, kreacionistától...

De unjuk már ezeket... Nem? Tivald... böhhh. :(

Basszuskulcs! Nekem csak megadták ezt a linket, hogy itt reagálja legyek szíves erre meg arra a beírásra... de nem is olvastam eddig az alap-kérdést.

Lányok????

Jesszusom! Én ide írogattam? Tivald! Te nem lehetsz lány!

Én most úgy érzem magam itt a válaszaimmal, mint egy transzvesztita...:D

Nem vagyok lány!!!

:DDD

2017. jan. 24. 22:34
 72/77 Cerevisiae ***** válasza:
27%

Izé... akkor, akkor ...engem is kereshettek privátban kedves lányok. Ám ha kérhetném, ezt csak ateista vagy nem ateista beállítottságúak tegyék. Figyelembe véve, hogy itt egy jóakaróm burkolt formában számomra megjósolta a túlvilági karrierem csúcspontjaként azt wellness kupon kiutalást, amely élménykondér fürdésre kötelez 100 Celsius fokon, így nem veszem zokon - lévén, hogy nincs már vesztenivalóm -, ha..., szóval az se baj, ha már nem vagy lány, kedves hölgy, aki majd priviben nekem...persze csak ha ateista-, vagy nem ateista vagy.. ez nagyon fontos!

:)

Tivald(#68): "A halál és a Hádesz kulcsai meg Krisztusnál vannak" - WAT? :P"

Tán a lányoknak szóló üzenetemből érthetővé válik, hogy a kedves topiktársunk mire utalt a maga cizellált, eufemisztikus módján...:D

2017. jan. 24. 23:44
 73/77 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat előre is kedves vagytok!

Bárki válaszát szívesen várom a lányokkal kapcsolatos dolog csak annyi hogy kíváncsi voltam hogy ők miért nem hisznek!

2017. jan. 25. 06:43
 74/77 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Cerevisiae!

"De unjuk már ezeket... Nem? Tivald... böhhh. :(" - Hát, jah. Igazából az a szomorú, hogy tökmindegy, hogy kinek milyen filozófiai gondolatát idézik... az még nem lesz temészettudomány. Az zavar leginkább, hogy ezt sajnos néhányan nehezen tudják átgondolni, azt jön a "tenemvagyolyannagytudós,kivagytehogymástmondjá'!".

Az már csak másodlagos, hogy ezen idézetek jó része a, félrefordított, b, kontextusából kiragadott, c, mint láttuk, esetekben nyíltan meghamisított.

De ez van. Ha engedünk, akkor szabadon terjedhet tovább a hülyeség, mint a "kételkedő Darwin", "a Kő az Öregapám", az "ID természettudományos", s a külön kedvenc: "Ha a majmoktól származunk, miért vannak még majmok?".

Én sem vagyok lány :D. De nem gáz, a Kérdezőt érdekelték a reakcióink, mint már párszor jelezte. :D

Ez a Hádész meg bzg, mikor jön majd Zeusz meg Afrodité?

2017. jan. 25. 13:32
 75/77 Cerevisiae ***** válasza:
79%

No... a Hádésszel a vitapartnerem csak arra utalt (áttételesen, közben nem szakítva a keresztény hitével), hogy a helyemet bebiztosítottam a pokelban... A legutóbbi lányos megjegyzésemben tálalt magyarázatom, lehet, kissé túl lett bonyolítva?

Mindenesetre az arra kapott siralmasan alakuló értékelésből arra következtetek, hogy vagy az olvasóknak-, vagy nekem csapnivaló a humorom. :D

2017. jan. 25. 14:15
 76/77 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2017. jan. 25. 18:16
 77/77 anonim ***** válasza:
85%

Es a tudomany kiutessel gyoz!:D

Elmeny volt olvasni az irasaitok, az meg kulon vicces volt ahogy szepen eltunedeztek a vallasos ervek miutan anyon lettek cafolva!:D

2017. jan. 27. 23:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!