A Jehova tanúinak oldalán, miért nincs fórum, ahol szabadon beszélgethetnének, oszthatnák meg az idegenek, és a már bent lévő tagok is a gondolataikat?
Kedves kérdező.
A Bibliában leírtak szerint a szolga osztály adja ki az eledelt Isten népének, és ezért hozták létre ezt a honlapot.
Így egységes oktatásban részesülnek a nyáj tagjai, és azok is akik szeretnének tanítvánnyá válni.
Hogy mások hogyan értelmezik a Bibliának ezen részét, az egyéni jog.
Isten a népén belül egységes vezetést és oktatást nyújtott, soha nem engedte a Teremtő más nézetek egyéni értelmezések beszivárgását az egységes egy helyről jövő tanításba.
ezzel is prófécia teljesedik.
"hiszen az igazság megáll bármilyen próba alatt is"
Ez lényeges szempont.
Lehet a Tanúk hivatalos weboldalán sok olyan cikk van amit könnyen ki lehetne kezdeni.
Legalábbis azok a cikkek melyeket én megnéztem, hozzáteszem a tudományos érinttettségű irományokról van szó, és hát.. az valami siralmas. Ott lerí a dilettáns munka.
Bár a hittel és vallással kapcsolatos cikkeiket eddig nem annyira nézegettem meg, de lehet ott sem jobb a helyzet.
A kölcsönös megértés szempontjából jót tenne egy moderált fórum annyi szent.
Hozzáteszem, tulajdonképp a ChimeIn segítségével megoldható egyfajta külsős fórum a jw.org oldalon is.
->
Ha a Bibliai történelmet vesszük alapul, akkor láthatja, hogy Isten valamikori választott népe is "kontroll" alatt voltak.
Egy kontrol, nem lehetett összevissza szaladgálni, minden féle nemzetek között és tanításaiban.
Isten egy vezetést és oktatást hozott létre, ellenben megosztottság jönne létre, ahogy máshol szépen lehet látni.
Micsoda káosz van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!