A fenyegetésen kívül, a Jehova tanúi tudnak más egyebet is?
Nem akarok senkit untatni, de ma már másodjára meg voltam fenyegetve egy év alatt.
Saját kapumban azzal fenyegettek meg,idézem;
"Nemsokára nem lesz kapum amit bezárjak, sőt még házam sem mert Armageddonkor Jehova mindenemet elveszi az életemmel együtt!"
És ez már másodjára történt meg ebben az évben.
Boldog Karácsonyt kedves tanúk!
Én megbocsátok, de vajon az Úr meg fog bocsátani nektek ezekért?
Milyen bajotok van azzal ha elmondom, hogy Református vagyok és nem akarok sehova más egyházhoz tartozni?
Velem van a bajotok, vagy inkább az egyházammal?
ne érts félre szerintme is alapvetően van joguk hozzá, a zaklatáshoz viszont nincs, mindenki dühös rájuk amiért szórólapot osztanak meg standokkal áldogállnak az utcán én nem, szerintem ha szabad mindenfélét reklámozni ezt is lehessen, akit nem érdekel nem foglalkozik velük, de a zaklatás már a jog szerint is bűncselekmény(vagy szabálysértés, nem tudom pontosan a kategóriákat), nemhogy az alapvető etikus magaviselet szempontjából
sokan valóban és őszintén ilyenek, pl ez a duma amit írtál bizonyára ilyen emberektől származik, de pl gyerekeket is simán kényszerítenek, szegényeknek meg abból áll a fiatalsága, hogy zavarban van dadog, erre neki kell becsöngetni házakhoz, válogatott szitkokkal illetik őket stb stb, hát boldog 10 évesek lehetnek
ffelnőtteknél csak annyi mint pl mikor elmész dolgozni egy pénzügyes céghez ahol elvileg rugalmas a munkaidő de ha te nem akkor és anyit dolgozol amikor és amennyit a főnököd szeretne 20 percenként érkezik a hívás hogy "nem lehetne valahogy délutánra tenni azt a temetést?" "dehát a vonaton is tudsz tanulni nem?" "nem lehetne most kihagyni?" "megbántottunk esetleg valamivel, hogy nem jössz annyit dolgozni?" stb stb, esetleg ha láttad a hivatali patkányok c. filmet ott a "stílusjegyek" amire gondolni kell :D na a jehova tanúit is így zaklatják, és mivel a szekta elválasztja őket a külvilágtól inkább mennek és "önkénteskednek" mint hogy minden ismerősüknek de akár még a házastársnak is csak az legyen a témája, hogy miért nem megy többet "önkénteskedni"
Ilyet egy Jehova Tanúja nem tehet, és nem ezt tanuljuk!!!!!!!!!
Egyebek mellett, a Biblia azt írja, hogy a Jehova nem vonzza az illetőt akkor a Tanúk tóth ágast is állhatnak, akkor sem lesz belőle Jézus tanítványa, más szóval soha se lesz Jehova Tanúja.
Ezért sem tehet ilyen kijelentést, ellenben ha netalán ilyet merészelt volna amit nem hiszek el, ki kell vizsgálni az ügyet, mert ezzel szégyent hozott a Teremtőre, Jézusra, és a többiekre.
Egyébként pedig többes számban írtad, mint ha mind a 8. millió Tanú ezt tette volna veled.
Nem is ismerlek, sem Én, sem más, azokon kívül akik ott voltak nálad.
Jehova nem lesz kegyes az ilyen személyekhez,
Köszönöm, hogy írtatok!
Kedves Living Witness úgy érzem, hogy a te szemedben én csak egy hazug fráter vagyok aki nem tudom milyen okból kitalál egy szép kis sztorit, hogy valamiért embereket vádolgasson.
Köszönöm! :)
Nos azért írtam többes számban mert ha tanú vagy neked is tudnod kell, hogy nem egyedül házaltok(vagy nem tudom hogy mondjátok ti ezt).
Szóval ketten voltak, persze csak az egyik beszélt de a másik bólogatott, vagyis láttam rajta, hogy egyetért a társával.
És mond meg, hogy mit tegyek!?
Talán menjek el a hivatalotokba, vagy az egyházatokhoz és kezdjek ott köpködni emberekre!?
Vagy verjem ki a dilit, hogy aztán még én legyek a bohócotok?
És még ha el is mennék és elmondanám mit érnék vele szerinted?
Csak annyit érnék esetleg vele, hogy azt a szerencsétlent egy jó nagy bajba keverném, talán! És ettől nem lesz nyugodtabb az éjszakám nehogy azt hidd!
Szóval.... az Úr majd megoldja ezt is.
A kérdést is csak azért tettem fel mert azt hittem, hogy talán részetekről egy kicsivel több megértést fogok kapni...csakhogy úgy látom, hogy nagyot tévedtem.
"Egyébként pedig többes számban írtad, mint ha mind a 8. millió Tanú ezt tette volna veled. "
Nem mind a 8 millió, csak kettő (mert tudtommal párosával jártok abajgatni a népet), és kettő már elegendő a többesszám használatához. Tulajdonképpen igazából 4, mert írta, idén már másodjára történt ez, és 2x2 az már négy, tudtommal.
Egyébként pedig ha többször történik mindez, mindig más és más személyekkel, de mindig ugyanez, akkor egy idő után azért némileg jogosan általánosít az ember, nem gondolod?
"Nem is ismerlek, sem Én, sem más, azokon kívül akik ott voltak nálad. "
Mármint honnan tudod, hogy nem voltál-e már nála te is? Hiszen névtelenül írt ide a kérdező, tehát nem tudhatod, hogy ismered-e (vagyis hogy csengettél-e már nála valamikor).
Remélem így már látod a szabadkozásod visszásságát...
Vidiripi
living witness!
"Ilyet egy Jehova Tanúja nem tehet, és nem ezt tanuljuk!!!!!!"
Ennek ellenére nekem is van olyan történetem amikor a tanúk rendkívül tapintatlanul viselkedtek! Az ilyen állítólagosan nem létező történetek miatt mondják Jehova tanúira azt hogy erőszakosak!
"Egyebek mellett, a Biblia azt írja, hogy a Jehova nem vonzza az illetőt akkor a Tanúk tóth ágast is állhatnak, akkor sem lesz belőle Jézus tanítványa, más szóval soha se lesz Jehova Tanúja."
Jehova tanúi még is fenyegetőznek a fent leírt módon. Akkor hogy is van ez?
"Ezért sem tehet ilyen kijelentést, ellenben ha netalán ilyet merészelt volna amit nem hiszek el, ki kell vizsgálni az ügyet, mert ezzel szégyent hozott a Teremtőre, Jézusra, és a többiekre."
Tehát akkor te ismered mind a 8 millió tanút hogy ilyen kijelentést mersz tenni? A helyzet az hogy lehet hogy a te királyság termedben nincsenek ilyen tanúk de máshol vannak.
"Egyébként pedig többes számban írtad, mint ha mind a 8. millió Tanú ezt tette volna veled.
Nem is ismerlek, sem Én, sem más, azokon kívül akik ott voltak nálad."
Persze hogy többesszámban írta. Ugyan is képzeld el hogy a tanúk amikor házról-házra járnak azt kettesével szokták tenni. De ezt neked jobban kellene tudnod. S mivel ez így van azt már többes számban nyugodtan lehet írni. Ez az oka annak hogy így tett a kérdező!
Kérdező!
Megtudlak érteni engem is próbáltak megfenyegetni csak sokkal burkoltabban mint téged. Majd megírom a történetemet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!