A fenyegetésen kívül, a Jehova tanúi tudnak más egyebet is?
Nem akarok senkit untatni, de ma már másodjára meg voltam fenyegetve egy év alatt.
Saját kapumban azzal fenyegettek meg,idézem;
"Nemsokára nem lesz kapum amit bezárjak, sőt még házam sem mert Armageddonkor Jehova mindenemet elveszi az életemmel együtt!"
És ez már másodjára történt meg ebben az évben.
Boldog Karácsonyt kedves tanúk!
Én megbocsátok, de vajon az Úr meg fog bocsátani nektek ezekért?
Milyen bajotok van azzal ha elmondom, hogy Református vagyok és nem akarok sehova más egyházhoz tartozni?
Velem van a bajotok, vagy inkább az egyházammal?
Hidd el kedves #1 válaszoló, hogy nem esett jól amit mondtak, de most már én is remélem, hogy Isten elnézi ezt nekik.
Próbálok imádkozni értük de még túl friss az a "seb" amit bennem hagytak.
Kell egy kis idő, hogy túl tegyem magam rajta.
Kedves #4 nincs nekem semmi bajom azzal, hogy hirdetnek...az ő idejük, és az ő pénzük! Nekem csak azzal van a bajom, hogy egyszerűen nem akarják megérteni, hogy nem érdekel a mondani valójuk és ha ezt elmondom akkor ahelyett, hogy szépen udvariasan elmennének még nekik áll feljebb és jön a fenyegetés.
Na ez az amit én nem tudok elfogadni magukat keresztényeknek valló emberektől.
Egyébként meg minden bizonnyal igazad van amikor azt írod, hogy rá vannak kényszerítve vagy kényszerülve erre.
:))
#7-#8 sajnos olyanom nincs!
És nem szeretem se a trágár beszédet.
A magam módján elküldöm és szépen az órukra zárom a kaput.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!