Kedves Jehova tanúi, mit gondoltok a hatalmakról?
Azt amit Isten szava mond, ezt gondolom.
Krisztus királysága fogja felváltani az emberi hatalmakat, és erre számtalan Biblia vers a bizonyíték.
Talán annyit, hogy csak akkor szoktam belinkelni egy két mondatot, és nem csak az Őrtoronyból, mert számtalan kiadványunk van, amikor úgy látom, hogy jobban vissza tudja adni azt a gondolatot amivel magam is egyet értek.
Kedves Balinhun!
Nekem sem "szívem csücskei" a Tanúk, de üvölteni elég nagy bunkóság!
Szerintem ez nem üvöltés, inkább nyomatékosítani szeretné a kérését.
Én is szoktam nagy betűvel írni ha nagyon szeretnék kihangsúlyozni valamit, és nem az üvöltést értem alatta.
"Ne haragudj, de erre a kérdésre ne is várj érdemi választ. Ha már 'kedves Jehova Tanúi'-val kezdődik a kérdés, egyértelmű, hogy provokatív lesz."
Kedves Válaszoló az, hogy én így szólítok meg valakit az még egyáltalán nem azt jelenti, hogy az provokáló akarna lenni. Egyszerűen csak megadom a tiszteletet, ha ez nem tetszik, vagy nem tudod úgy nézni, ahogyan megkértem a "közérdeküt", akkor kérlek menj el. :)
Kérdező:Ez milyen kérdés?Cinikusan provokálsz a kérdésedben és ugyanolyan cinizmussal felelsz is a vallásodra jellező dolgokat.
Ezt ugy hivják öngól a négyzeten.
Igy látszik,ki egy kiközösített.
Ezért nem tartottak a nevelőid a gyűlekezetben.De ahol vagy,pontosan odavaló vagy.
Kérdező:
. El felejtettem valamit.........A tanitásodbol és az őseid cselekedeteiből egy részlet,amit te igaznak nevezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!